Dillerinden kan damlıyor

Dillerinden kan damlıyor

PKK'nın Hakkari ve Şırnak başta olmak üzere birçok ilde kendi mahkemesini kurduğunu iddia eden Şekerci, “Terör örgütünü temsil eden malum partinin eş-ek başkanları gece silahların, gündüz ise siyasetin gölgesinde ülkeyi bölmenin gayreti içinde olmuşlardır

PKK'nın Hakkari ve Şırnak başta olmak üzere birçok ilde kendi mahkemesini kurduğunu iddia eden Şekerci, “Terör örgütünü temsil eden malum partinin eş-ek başkanları gece silahların, gündüz ise siyasetin gölgesinde ülkeyi bölmenin gayreti içinde olmuşlardır” dedi. Engelliler Gazetesi İç Anadolu Bölge Temsilcisi Metin Şekerci, Bera Otel'de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Son aylarda artan terör olaylarını "Engelliler Gazetesi" olarak şiddetle kınadıklarını belirten Şekerci, “Bu noktaya nasıl gelindi? 2013 yılında başlayan sözde Çözüm süreci, terör örgütü ve onun siyasi kolu olan HDP'ye yeniden toparlanma fırsatı vermiştir. Aman çözüm süreci zarar görmesin diye AK Parti tarafından güvenlik güçlerinin eli kolu bağlanmış, terör örgütü ve yandaşları sözde çözüm sürecini fırsata çevirmiş her türlü illegal yollara başvurmuştur. Örgüt, şehir merkezlerine sokaklara ve evlere kadar inmiş. Hayal edemeyecekleri fırsatları bulmuş, bir yandan yollarda kimlik kontrolü yaparken diğer yandan karakollara yakın mesafelerde kendi karakolunu ve mahkemesini kurup çarşı ortasında güvenlik güçlerinin gözü önünde tutuklamalar yaparak halka sizin devletiniz biziz mesajı verilmiştir” dedi.

HDP YARGILANSIN

Terör örgütü PKK'nın başta Hakkari ve Şırnak olmak üzere neredeyse tüm devlet dairelerini ele geçirerek etkisi altına aldığını söyleyen Şekerci, “Çözüm süreci sekteye uğramasın diye bu canilere ve destekçilerine göz yumulmuştur. Tabi tüm bunlar olurken ülkeyi yönetenler yaşananları film seyreder gibi seyretmişlerdir. Bu hainlerle pazarlık masasına oturup taviz verenler, pazarlığın eli zayıf olanların başvuracağı bir yol olduğunu bilmeleri gerekirdi. Mecliste bulunan terör örgütü ve yandaşlarını temsil eden malum partinin eş-ek başkanları gece silahların, gündüz ise siyasetin gölgesinde ülkeyi bölmenin gayreti içinde olmuşlardır. Her defasında Türkiye Cumhuriyetine ve yüce Türk milletine olmadık iftiralarla saldıran devlete faşist diyen, dillerinden kan damlayan HDP'li sözde vekiller hakkında neden hiçbir hukuki işlemin yapılmamasını da ayrıca merak etmekteyiz! Malum partinin devletten harcırahlarla birlikte 20 bin lira maaş alması, ve bunlara sağlanan imkanlar şehit ve gazi ailelerini derinden üzdüğü gibi yüce Türk Milletinin de kanına dokunmaktadır” diye konuştu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.