Dilek Garden tanıtıldı

Dilek Garden tanıtıldı

Ali Dilek İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek, Dilek Garden ile ilgili bilgiler vererek, “132 daire 18 iş yerinden oluşan bu projemiz, Beyşehir Çevre Yolu'na komşu konumu ile şehrin merkezinde. Tam donanımlı bir yaşam alanı” dedi

Konya'nın 5A sınıfındaki ilk konut projesi, “Dilek Garden” yapılan lansman toplantısı ile tanıtıldı. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen lansman toplantısına Ali Dilek İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek'in yanı sıra Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT üyeleri, müteahhitler ve inşaat sektörünün tanınmış isimleri katıldı. Sosyal medya için özel hazırlanan ve davetlilere izletilen tanıtım filminin reklam filminde ünlü oyuncuların Konya'nın dilekleri gerçekleştirmek için sahne aldıklarından bahsedildi.

2-3-015.jpg

KONUM OLARAK ÇOK STRATEJİK

Lansmanda konuşan, Ali Dilek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek "Tanıtım çalışmalarının ardından daha proje detaylarını bile açıklamadan yoğun bir ön talep aldık. bu bizim için mutluluk verici "dedi. Dilek, Dilek Garden'in Beyşehir Çevre Yolu'na komşu lokasyonu ile hastanelere, okullara, alışveriş merkezlerine daha yakın olmayı vaat ettiğini belirtti. Dilek, “Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. 7 daireye özel olarak sunulan teras konseptiyle de ailelere teraslarında açık havanın keyfini çıkaracakları özel alanlar sunuyor” şeklinde konuştu.

İNSANLARIN İSTEDİĞİ GÜVEN VE RAHATLIK

Fransa'da yaşadığını söyleyen Dilek, inşaat sektörünün içinden gelen biri olarak, ne kadar değerli bir coğrafyada bulunduğumuzun altını çizdi. Konya'nın insanların birlikte yaşama kültürünün oluştuğu  ilk mimari ve ilk şehir sayılabileceğini dile getiren Dilek, şöyle konuştu:  “Çatalhöyük'e tanıklık eden, topraklarında onlarca medeniyeti ağırlamanın ötesinde Selçuklu'ya başkentlik yapmış kutlu bir şehir. Her dönem gözde bir yaşam alanı olmuş. Bizlere miras kalan bu güzel şehrimize, Konya'mıza değer katacak projemizi bugün burada sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Konya, bizlere bereketli bir yatırım alanı sunuyor. Konya, huzurlu ve mutlu bir yuva diliyor. Konya artık prestiji yaşayarak hissetmeyi, hak ettiği yaşam standartlarına erişmeyi istiyor. İnsanımızın ev alırken, yuva kurarken dilekleri var. Bunların en başında mutluluk, huzur ve güvenlik geliyor. Daha sonra bu dilekleri, yatırım ve yatırımın değer kaybetmeden büyümesi, bereketlenmesi takip eder. İnsanlar bunların haricinde konut aldığında yıllarca sorun çıkarmadan o kanatta yaşamayı ister. Arzunuz bereketli bir yatırım alanı olabilir ve tüm prestijli detayların mutluluğu için bir araya geldiği bir yaşam alanında aileniz ile birlikte huzurlu yaşamayı dileyebilirsiniz.”

132 DAİRE İLE YAŞAMA TAZE SOLUK

Dileklerin gerçekleşme zamanının geldiğini hatırlatanAli Dilek, “Gelecekle ilgili hedeflerinizin, isteklerinizin ve dileklerinizin yerine getirilebilmesi için Konya'nın ilk ve tek 5A sınıfındaki projesi Dilek Garden'i sizlerle buluşturuyoruz” diye konuştu. Ali dilek daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Dilek Garden, tüm ayrıntıları titizlikle düşünülen, mimari detayları ile insanların rahatı ve mutluluğunu ön planda tutacak şekilde planlanan bir yaşam alanı. 132 daire 18 iş yerinden oluşan projemiz Beyşehir Çevre Yolu'na komşu konumu ile şehrin merkezinde. Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. Projemizin en özel detaylarından biri de 7 daire için her bir daireye özel  160 metrekarelik teras alanı. Bu teras alanını çiçeklerinizi, domatesinizi, biberinizi yetiştirmeniz için, şehrin manzarasına hakim olmanız için, sevdiklerinizle, misafirlerinizle evinizde açık havanın keyfini çıkarmanız için özenle tasarladık. Projemizde her detay, her özellik konforunuz, rahatınız ve mutluluğunuz için planlandı.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.