Diğer Takımların Passolig Kartlarına Bilet Satılmayacak

Diğer Takımların Passolig Kartlarına Bilet Satılmayacak

Bursaspor’un ligin 3. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçında, sadece Bursaspor Passolig kartlarına bilet satışı yapılacağı bildirildi. Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, şöyle denildi: “Takımımızın...

Bursaspor’un ligin 3. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçında, sadece Bursaspor Passolig kartlarına bilet satışı yapılacağı bildirildi.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, şöyle denildi: “Takımımızın oynayacağı Beşiktaş müsabakasında sadece Bursaspor Passolig kartlarına bilet satışı yapılacaktır. 22 Eylül Pazartesi günü saat 21.30’da Bursa Atatürk Stadı’nda Beşiktaş ile oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 3.hafta müsabakasında engelli taraftarlarımız ve refakatçileri için ayrılmış olan yerlerin bilet dağıtımı, 21 Eylül Pazar günü ve müsabaka günü saat 17.00’a kadar engelli kartları ve Passolig kartlarını ibraz etmek suretiyle Bursa Atatürk Stadı gişelerinden yapılacaktır. Ayrıca İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince Bursaspor – Beşiktaş müsabakası için sadece Bursaspor Passolig kart sahiplerine bilet satışı yapılacaktır. TFF Passolig ve diğer takımların Passolig kartlarına bilet satışı yapılmayacaktır.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.