Devr-i Alem'de yaşam başladı

Devr-i Alem'de yaşam başladı

Üzüm İnşaat'ın 12 ay önce başladığı ve 1 yıllık sürede tamamladığı Devr-i Alem konutlarında daire sahiplerine anahtarları teslim edildi

İnşaat sektörünün genç ve başaralı ismi olan yaptığı ilk projesi Devr-i Alem Konutları ile dikkatleri üzerine çeken Üzüm İnşaat, Sille Ak Mahallesi İsmail Kaya Caddesindeki Devri-i Alem Konutlarını tamamlayarak daireleri sahiplerine teslim etti.

1.20140901110359.jpg

Haftasonu düzenlenen program ile anahtar teslimini gerçekleştiren Üzüm İnşaat, yaklaşık 12 ay önce startını verdiği 3 Blok, 22 daireden oluşan Devr-i Alem Konutlarını tamamlamanının mutluluğunu yaşadı. Daire sahiplerinin katıldığı anahtar teslim töreni yapılan dua sonrası gerçekleşti. Mutlulukları dışa yansıyan daire sahipleri anahtarlarını alarak dairelerini gezdiler. Dairelerin kalitesinin tartışılmaz olduğu fikrinde buluşan daire sahipleri Üzüm İnşaata teşekkür ettiler. 'Mahalle konseptinde şirin bir yaşam' sloganı ile hayata geçen Devr-İ Alem Konutları projesine gösterilen ilgi ve tamamlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Üzüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Üzüm, daire sahiplerine teşekkür ederek, “Projemizin başında verdiğimiz sözü erken yerine getirmekten dolayı çok mutluyuz. Ben bize güvenen tüm daire sahiplerine teşekkür ediyorum. Hepsine hayırlı uğurlu bir yaşam diliyorum. İnşaallah dairelerinde mutluluk içinde oturarak bizlere dua ederler. Amacımız kaliteyi, bilgi birikimi ve deneyimle birleştirerek kısa sürede binlerce kişiye konfor sağlamak. Bunun ilk adımı olan Devr-İ Alem Konutları projemiz ile yeni bir yaşam biçimi sunmayı hedefleyip deneyim ve teknolojiyi harmanlayarak, müşterilerimizin tam ihtiyacına cevap verecek yaşam alanlarına imza atıyoruz. Çünkü Devr-İ Alem Konutları, bir evden de öte mahalle konseptinde yaşam alanıdır. Sadece kalite ve teknolojisiyle değil hesaplılığı ve kolaylığı ile de gelişmiş bir konsept, bu nedenle yaşam alanlarına damgasını vuran bir marka olmak için çaba gösteriyoruz. Dolayısıyla bundan sonraki projelerimiz de de bu bilinç hep hakim olacak” diyerek Devr-i Vefa ve Cihan-ı Alem projelerinin de en kısa sürede temellerini atacaklarını söyledi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.