Devlet Bahçeli rehabilite edilmeli

Devlet Bahçeli rehabilite edilmeli

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Devlet Bahçeli'nin "100 bin imzaya katılanlar ile ilgili" yaptığı tehditvari sözleri ile ilgili olarak, “Devlet Bahçeli'nin rehabilite edilmesi gerektiği kanaatindeyim" dedi.

Konya Adalet Sarayı'na Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu için imza vermeye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Merhaba Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Sürecin hayırlı olması dileklerini ileten Yalman, "Bu süreci birkaç yönü ile irdelemek lazım. Bu imza süreci, millet iradesine engel koyma amacı taşıyor. Bu kadar eziyet hoş bir şey değil. Türkiye'de kim devletin başında kimi görmek istiyorsa düşüncesini ortaya koyabilmeli. Seçim sürecinde 5 günlük kısa bir sürenin verilmesi, engellemelerin ortaya çıkarılmasını doğru bulmuyoruz. Temenni ediyoruz ki, olaysız, kırgınlıklar olmadan herkes imzasını versin, adayını göstersin. Ümit ediyorum ki her aday için ilk günde 100 bin imza tamamlanır" dedi.

ÇİRKİN BİR AÇIKLAMA

Yalman, ayrıca geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "100 bin imzaya katılanlar ile ilgili" yaptığı tehditvari sözleri ile ilgili olarak, "Sayın Bahçeli her zamanki yaptığı gaflarına devam ediyor. Devlet Bahçeli'nin rehabilite edilmesi gerektiği kanaatindeyim" dedi. Yalman konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Çok çirkin bir açıklama. Zaten Bahçeli, sayın Erdoğan ile birlikte olmadan önce, Erdoğan'a karşı da çirkin sözleri vardı, onları da tasvip etmiyorduk. Bahçeli'nin açıklamalarını kınıyorum. Çok ayıp bir şey. Milleti tehdit ediyor. Diyelim ki Temel Karamollaoğlu'na imza verenleri şununla bununla suçlamaya kalkmak veya başka bir siyasi temsilciye imza veren halkı suçlamaya kalkmak, had bilmezlik demektir. Çok yakışıksız bir açıklama."

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum