Destici: Pireyi deve yapıyorlar

Destici: Pireyi deve yapıyorlar

AKP'nin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından BBP içinde liste krizi yaşanmıştı. BBP lideri Mustafa Destici, yaşanan liste krizi ile ilgili olarak "Pireyi deve yaparak haber yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Dün basına yansıyan Büyük Birlik Partisi'ndeki huzursuzluk haberlerinin ardından akşama doğru BBP lideri Mustafa Destici, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından BBP Genel Başkanı Destici, AKP Genel Merkezi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"PİREYİ DEVE YAPIYORLAR"

24 Haziran'daki 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AKP listelerinden Büyük Birlik Partisi'nden 18 adayın, aday olacağı yerlerin belli olduğu hatırlatılarak, "Sizin dışınızdaki bazı adayların seçilecek noktada olmadıkları ve partide bu konuda rahatsızlık olduğuna ilişkin iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Destici, "İşin başından beri Cumhur İttifakı içerisinde bir çatlak arayanlar hep bu tür haberlerin heveslisi oldu ve hep bu tür haberleri yaptılar. Adeta pireyi deve yaparak bu tür haberleri yaptılar. Bugünkü yapılan da bunun bir benzeridir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum