Destek turları devam ediyor

Destek turları devam ediyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden TorkuKonyaspor destek turlarını sürüdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim son olarak Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ve Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali Gökpınar'ı ziyaret etti

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ve  Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali Gökpınar'ı ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan Konya'da basketbol olarak üst düzey bir organizasyonun içinde olduklarına dikkat çekerek, "Torku Konyaspor Basketbol olarak Konya'yı en üst seviyede temsil ediyorsunuz. Bu anlamda ilimizdeki bir çok kuruluş için de rol model oluyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Umarım gelecek yıllarda hedeflerinize ulaşarak şehrimizin ismini Avrupa arenasında da temsil etme şansını yakalarsınız" dedi. 

Başkan Hakan Faydasıçok ise Konya'da kendilerine verilen desteğin önemine değinerek "Ülkemizin ikinci sıradaki sporu basketbol da birinci sırada yer alan futbol gibi önemli bir noktaya geldi. Avrupa'nın sayılı liglerinden birinde mücadele ediyoruz. Hem maddi hem de manevi olarak güçlendiğimizde çok daha önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu noktada maçlarımıza gelen taraftarlarımızdan, basınımıza, yerel ve idari yönetimimizden tüm Konyalı kurum ve kuruluşların desteğini kazanmak bizim için önemli" diye konuştu.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali Gökpınar, "Konya'yı Türkiye'de en üst seviyede temsil eden basketbol takımımız bizim için değerli ve önemli. Çeşitli şanssızlıklar yüzünden çok zor bir dönem geçirdiniz ama yeni transferlerle toparlandınız. Ben takıma ve oyunculara güveniyorum. Sezonu en iyi yerde bitireceğinize inancım tam" dedi. 

Hakan Faydasıçok ise Torku Konyaspor Basketbol'un elde edeceği başarıların geri dönüşünün şehire çok olumlu katkı sağlayacağını belirterek, "Biz, yönetim olarak Konya'nın basketbolda en iyi şekilde temsil edilmesi için çaba sarf ediyoruz. Yeni ismimiz ile birlikte yeni salonumuzda çok farklı bir enerji yakaladık ancak hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Şehrimizin takımı çok daha iyi yerlerde olmalı, Avrupa'da mücadele etmeli diye düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.