Dersimiz: Şut ve gol

Dersimiz: Şut ve gol

Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor dünkü antrenmanda şut ve gol çalışması yaptı. Sezon başından beri gol yollarında sıkıntı yaşayan Yeşil-beyazlı ekip Antalyaspor karşılaşmasında bu sıkıntısını sonlandırmak ve kazanmak istiyor

Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 12.hafta maçında Antalyaspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı ekip son günlerdeki antrenmanlarında bolca şut ve gol çalışması yapıyor.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen Eren Albayrak ve Abdou Razack Traore’nin yanı sıra milli takımlarda bulunan Lebogang Manyama ve Malick Evouna katılmadı.

Milli takımdan dönen Wilfred Moke’nin yer aldığı antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, oynanan oyun ile devam etti. Yeşil-beyazlı ekipte oyuncular  gol ve şut çalışmasının ardından iki gruba ayrıldı. Bir grup zamana karşı koşu çalışması yaparken, diğer grup savunma-hücum organizasyonları üzerine çalıştı.

GOL SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Süper Lig’in gol yollarındaki en etkisiz takımı olan Atiker Konyaspor bu soruna çare arıyor. Bu sezon yapılan forvet transferlerinden verim alamayan Atiker Konyaspor, 11 hafta sonunda ligde 11 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip, maç başına 1 gol ortalaması tutturarak bu alanda ligin en kötü takımı olarak göze çarpıyor. Konyaspor, Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 3 resmi maçta da sadece 2 kez ağları havalandırabildi. Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek hücum anlamında büyük sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlı ekibin bu sorununa çözüm arıyor. Özdilek, forvet oyuncularıyla yakından ilgilenerek  gol yol yollarında özel çalışmalar yaptırıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ara transfer dönemine kadar forvet oyuncularından maksimum katkıyı almak istiyor.

KARTAL ANTALYA MAÇINA KİLİTLENDİ

Atiker Konyaspor’da gözler ligin 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü iç sahada oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. Hazırlık maçında sahasında Gençlerbirliği’ni mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, zorlu Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Atiker Konyaspor’da Antalyaspor maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Milli maç arasını verimli kullanan yeşil-beyazlı ekip, Antalyaspor maçında mutlak 3 puanı hedefliyor. Ligde 11 puanla 15.sırada yer alan Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. İlk yarının son haftasında oynanacak Fenerbahçe maçına kadar kendine denk rakiplerle karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, sezonun ilk yarısını 20 puanın üzerinde tamamlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.