Dersimiz Bursa

Dersimiz Bursa

Atiker Konyaspor pazar günü evinde ağırlayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenmanla sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Bursaspor'u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz rakibini yenerek taraftarını mutlu etmek istiyor.

MORALLER YERİNDE

Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda yeşil-beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözlemlendi. Saat 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleşen antrenmanda; oyuncular iki grup halinde oynanan 5’e 3 top kapma çalışmasının ardından minyatür kalelerde oyun ve yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün Kayacık Tesisleri'nde saat 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

BURSA'DA EKSİK ÇOK

Öte yandan haftasonu Atiker Konyaspor'a konuk olacak Bursaspor'da dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi Teknik Direktör Mutlu Topçu, dün ilk kez A Milli Takım forması giyen kaleci Harun Tekin'i tebrik etti. Hafif sakatlıkları bulunan Jovic, Stancu ve Faty takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı geçen Erdem Özgenç ise takıma dahil oldu.Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışmalarının ardından 5’e 2 pas pres ve topla birlikte yapılan çalışmalarla devam etti.Yeşil-beyazlılar, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.