DERSİAD’da Özkan güven tazeledi

DERSİAD’da Özkan güven tazeledi

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Konya Şubesi’nde olağan genel kurul yapıldı. Genel Kurul’da Musa Özkan yeniden başkan seçildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda mevcut Başkan Musa Özkan’ın tek aday olarak girdiği seçimde divan başkanlığını eski DERSİAD Başkanlarından Mehmet Serin yaptı. Faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından yapılan seçimde Özkan, üyelerin tümünün oyuyla yeniden başkan seçildi. DERSİAD bayrağını daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Özkan, “Üyelerimiz sivil toplum kuruluşlarını okul gibi görerek kendilerine yarar sağlayacak birçok şeyi öğrenebilirler. İkili ilişkiler kurarak ticari ağlarını güçlendirebilirler. DERSİAD olarak ilk hedefimiz derneğimizin isminin içerisinde de geçtiği gibi erdemliliği elden bırakmamak. Dürüst çalışmak. Üyelerimize iş hayatlarında destek olmak istiyoruz. Biz çekirdek kadrodan oluşan bir derneğiz. Bir ve beraber olursak bizim sesimiz herkesten daha gür çıkar” dedi.

Dernek faaliyetlerinin bayrak yarışı olduğunu aktaran Serin ise, “Hiçbir zaman mahkeme kadıya mülk değildir. Zamanı geldiğinde bir akü gibi olunmalı. Görevini yapıktan sonra yararının olmayacağını düşünüyorsan yerini faydası dokunacak kişiye teslim etmeli. Koltuğa yapışmanın hiçbir anlamı yok” diye konuştu. DERSİAD Konya Şubesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Başkan Musa Özkan, Başkan Yardımcıları Bahatdin Özdil ve Mevlüt Azman, yönetim kurulu üyeleri Rıza Yıldız, Mehmet Ali Okka, Hamza Aras, Mustafa Tuna, Hamza Altuntaş, Baki Türktemiz, Hüseyin Özcan, Alı Cırık, Mehmet Ali Görgülü.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.