Dermokozmetik Cilt Bakımında Tercih Avene

Dermokozmetik Cilt Bakımında Tercih Avene

Dermokozmetik Cilt Bakımında Tercih Avene

İçerisinde yer alan bileşenleri Avene markasının yağlı bir his bırakmadan cilde canlılık ve tazelik sunmasını sağlıyor.

Söz konusu dermokozmetik cilt ürünleri olduğunda bu tür bakım ürünlerinin daha çok eczanelerde satıldığına rastlanılır. Elbette eczanelerde satılan her bir cilt ürünün dermokozmetik olarak değerlendirilmesi de doğru değildir. Bir ürünün dermokozmetik olabilmesi için bazı ayrıcalıkları barındırması gerekir. Bunlar: Alfa hidroksi asitler, salisilik glikol asit, kojik asit, a, c ve e vitaminleri, niacinamid, arbutin maddeleridir.

Bu maddeler aktif birer madde olup üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. En iyi yanı en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılıyor olmasıdır. Problemli ciltlerin onarılmasında tercih edilen bu ürünler doğrudan cilde uygulanabildiği gibi aynı zamanda medikal ilaç tedavisi ile birlikte de kullanılırlar. Modern tekniklerle üretilir ve ilaç titizliği sağlanır. Dermatolojik testler ile birlikte stabilite testlerinden de geçirilir.

Cilt Tiplerine Özel Yüz Temizleme Jeli

Her cilt tipine uygun olarak formüle edilen yüz temizleme jeli ürünleri Avene markası adı altında güvenle kullanılıyor. Sabun içermeyen formülü sayesinde cildi kurutmadan özenle temizler ve cilde ferahlık hissi kazandırır. İçerdiği bitkisel aktifleri sayesinde özellikle yağlı ve akneli ciltler üzerinde sebum fazlalığının düzenlenmesine büyük katkıda bulunur. Böylece cilt matlaşarak fazla yağını da atmaya başlar.

Yağlı cilt bakımı için Avene geliştirdiği birbirinden farklı ürün çeşitliliğini kullanıcılarına sunuyor. Hassas ve kuru ciltlerde ise sebum fazlalığı bulunmuyor. Dolayısıyla bu cilt tipi için geliştirilen ürünlerin ise cildi kurutmaması gerektiğine özen gösteriliyor. Bunun için genellikle temizleme sütü tercih ediliyor. Temizleme sütü cilde zarar vermeden nazikçe derinlemesine temizleme imkanı sağlıyor. Cildi olağan düzeyde tahriş olan ve su bile değiremeyen kişilere Avene etkili çözümler sunuyor.

Gerek yağlı gerekse kuru ciltlerin temizlenmesinden sonra nemlendirilmesine ihtiyaç duyulur. Ciltteki nem dengesinin korunması ve cilt yüzeyinin tazelenmesi için yağ asidi, seramid ve steroller cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırmada birebirdir. Bu nemlendirici ürünler ile cildin besin ihtiyacı karşılanmış olur.

Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Kremleri

Uzun süre koruma sağlayan ve foto stabilitesi yüksek olan aynı zamanda paraben içermeyen özel içeriklere sahip Avene güneş kremleri cildin su ile teması halinde bile dayanıklılığını sergiliyor. Yapısı itibari ile hafif olması cilde kolayca uygulanmasını ve ciltte yağlı his ve iz bırakmamasını sağlıyor. kullanmanın asıl amacı güneşten gelen ultraviyole ışınlarına karşı cildin tahriş olmamasıdır. Avene geliştirdiği güneş kremleri içerisinde aynı zamanda nemlendirici etkiye de yer vererek gün içinde ekstradan nemlendirici kremlerin kullanılmaması avantajını sunuyor. Marka özellikle hassas ciltler için formüle ettiği güneş kremleri içerisinde termal su kullanımına önem veriyor. Hassas ciltler için güvenle kullanılabilen mineralli güneş koruma kremleri rahatlatıcı ve yumuşatıcı nitelikler sunuyor.

Güneşin ışınları karşısında cildin kırışması kaçınılmaz olabiliyor. Ancak uygun ürünün kullanılması ile bu durumun azaltılmasına yardımcı olunuyor. 50 faktör güneş koruması ile leke, kuruluk ve kırışıklık önleniyor. Marka, ürünlerinde anti-aging özelliğine yer vererek ciltte çizgilerin oluşmasını önlüyor. Yaşlanma karşıtı güneş kremleri kuru ciltler üzerinde güvenle kullanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.