Derin dondurucu satışı arttı

Derin dondurucu satışı arttı

Kurban Bayramına 1.5 ay kala derin dondurucu satışlarında artış yaşanıyor. Yaz dönemi kampanyaları ve yaklaşan Kurban Bayramı derin dondurucu satışlarını artırdı

Yazın bol miktarda bulunan meyve ve sebzeyi taze olarak tüketmek, gıdaları bozulmadan besin değerlerini koruyarak uzun süre saklamak veya kurban etlerini depolamak için ayrıca bir derin dondurucu almak iyi bir seçenek.  Gıdalarımızı muhafaza eden derin dondurucular şu sıralarda çok satılıyor.

DERİN DONDURUCUDA KAMPANYA

Temmuz ayı itibariyle derin dondurucu satışlarında ciddi oranda artış oldu. Satışların yükselmesindeki önemli unsurlardan bir tanesi Kurban Bayramına 45 gün gibi bir süre kalmış olması. Derin dondurucular hakkında konuşan Kolat A.Ş’nin Mağaza sorumlusu İdris Çetin, “Derin dondurucular gıda muhafazası konusunda en önemli etkenlerdendir. Derin dondurucular iki farklı seçenekte satışa sunuluyor. Birincisi sandıklı model, ikincisi çekmeceli model. Derin dondurucu sezonunun açılmasıyla birlikte Arçelik çok özel bir kampanya düzenledi. Derin dondurucu alan müşterilerimize ücretsiz nakliye, 7 yıl garanti ve çok özel fiyat avantajını sunuyoruz. Beş çekmeceli derin dondurucumuzun normal fiyatı bin 400 lira iken derin dondurucumuz yaz dönemi kampanyamız ile bin liraya düştü. Altı çekmeceli derin dondurucumuz bin 370 lira iken yaz dönemimize özel bin 50 liraya düştü” şeklinde konuştu.

ENERJİ TÜKETİMİNE DİKKAT EDİN

Merak edilen konulardan bir tanesi de derin dondurucu alırken sandıklı modelini mi yoksa çekmeceli modelini mi tercih etmemizdir bununla ilgili olarak görüşlerini bildiren Çetin, “Yer konumu açısından düşünecek olursak tüketiciler için çekmeceli model daha avantajlı oluyor, yer sorunu yoksa tüketicilerimiz genellikle sandıklı modeli tercih ediyorlar. Bana soracak olursanız sandıklı modeli daha fazla erzak aldığı için tercih ederim fakat sandıklı derin dondurucunun bir dezavantajı var bu da erzak alt taraftaysa üstündeki malzemeleri boşaltmak zorunda olmanızdır. Çekmeceli derin dondurucu modelimize daha az erzak koyabiliyoruz ama ayrı ayrı bölmelere koyabildiğimiz için içinden malzeme alması daha kolay oluyor” şeklinde konuştu. Derin dondurucuların aşırı enerji tükettiği yönünde söylentiler olsa da bunun derin dondurucu markaları ve enerji tüketimi sınıfına göre değiştiğini ifade eden Çetin, “ Derin dondurucu alırken enerji sınıfına dikkat edin. Arçelik derin dondurucular enerji tüketimi yönünden çok tasarrufludur. Güvenle alabilirsiniz “ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.