Derbi için geri sayım

Derbi için geri sayım

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor pazar günü Konya derbisinde karşı karşıya gelecek. İki ekip geçen sene kümede kalmak için kıyasıya birbiriyle yarışmıştı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezonun 3. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Bu grupta mücadele eden  Konya ekipleri Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor derbi de karşı karşıya gelecek  mücadele Sarayönü İlçe Stadında  saat 15.00’da oynanacak

LİGDE 3. RANDEVU

Ligin en tecrübeli takımı olan Sarayönü Belediyespor  geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Akşehirspor ile 3. Kez karşı karşıya gelecek.  Yeşil-siyahlı ekip ligde 6. sezonunu geçirirken Akşehirspor ise bu yıl ikinci sezonunu geçiriyor. İki ekip geçtiğimiz sezon iki lig maçında karşı karşıya geldi.

SARAYÖNÜ 1 ADIM ÖNDE

Ligde 3. Kez karşı karşıya gelecek  Konya ekipleri Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor arasında oynanan iki karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik çıktı.  Akşehir’de oynanan maç 2-2 sonuçlanırken Sarayönü’nün ev sahipliğinde Konya’da oynanan maçı ise Sarayönü Belediyespor 2-0 kazanmıştı.

AKŞEHİR SARAYÖNÜ’NE PLAY-OUT OYNATTI

Ligin en tecrübeli takımı Sarayönü Belediyespor  lig tarihindeki ilk Play-Out maçını Akşehir ile verdiği kümede kalma yarışı sonrasında oynadı. Statü gereği ligde kalmak için Konya takımları arasındaki  birincilik yarışını Akşehirspor kazandı ve sezonu Konya birincisi olarak tamamladı.  Sarayönü Belediyespor Akşehirspor’u 2-0 yenerek Konya Birinciliğini ele geçirse de son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrası Akşehir’e Konya liderliğini kaptırdı ve lig tarihinde ilk kez Play-Out oynamak zorunda kaldı. Karapınar Belediyespor ile Play-Out oynayan yeşil-siyahlı ekip rakibini yenerek Bölgesel Ligde mücadele etmeye devam etti.

İLK DERBİYİ AKŞEHİR KAZANDI

Bu sezon Konya’nın ilk derbisi Akşehirspor ve Ereğlispor arasında sezonun ilk haftasında oynandı. Karşılaşmayı Akşehirspor 1-0 kazandı.  Akşehirspor ve Sarayönü Belediyespor geride kalan haftayı ise yenilgi ile kapattı. Temsilcilerimiz Aksaray temsilcilerine yenilerek  2. haftayı puansız tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.