Deplasmanda 1 puana sevindik

Deplasmanda 1 puana sevindik

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Sivasspor'un iyi takım olduğunu belirterek, "Küçümsememek lazım. Deplasmandan alınan 1 puana sevindik" dedi.

İçgül, yaptığı açıklamada, Sivasspor karşılaşmasında oyunun ortada geçtiğini söyledi.

Maçta çok pozisyon olmadığını ancak iyi mücadelenin ortaya konulduğunu aktaran İçgül, "Direkten dönen toplarımız, birkaç tane net pozisyonumuz var. Sivasspor iyi takım. Küçümsememek lazım. Deplasmandan alınan 1 puana sevindik" diye konuştu.

- "Fenerbahçe maçından sonra tam kadro çalışacağız"

İçgül, takımda bazı oyuncuların sakat olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçından sonra tam kadro çalışacağız. Takım için önemli ve deneyimli oyuncular sakat. Djalma Campos, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından sonra takıma dönecek. Kaya Tarakçı, bu hafta takıma dahil olacak. Hasan Kabze, 1 hafta daha yok. Dimitar Rangelov, Uğur İnceman ve Elvis Kokoloviç ise inşallah kupa maçından sonra bizimle beraber çalışmalara başlayacak. Bu futbolcularımız aramıza döndükten sonra çok daha farklı bir Konyaspor seyredeceğiz."

Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepespor ile karşılaşacaklarını dile getiren İçgül, "Yarın Ankara'ya gidiyoruz. Kupa maçı için çalışacağız. Hocamız daha az forma giyenlere şans verecektir. Hacettepespor'u yenerek, tur atlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ZOR BİR MAÇ OLDU

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar da, Sivasspor deplasmanında mücadele anlamında ortaya konulan oyunun karşılığını 1 puanla aldıklarını söyledi.
Ligin kaliteli takımlarından Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Ahmet Baydar, “Zor bir maç oldu. Direkten dönen topumuzla birlikte yakaladığımız 3 pozisyonumuz var. Bunları değerlendiremedik. Ama oyunun geneline bakıldığında takımımız savunma anlamında gerçekten iyi işler yaptı. Süper Lig’de alınan her puan önemli ve değerli. Biz de Sivasspor deplasmanından değerli 1 puanla döndük. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Şanssız bir yenilgiyle başladığımız sezonda oynadığımız son 2 maçı kaybetmeden ve gol yemeden 4 puanla tamamladık. Şimdi SAİ Kayseri Erciyesspor ile hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız zorlu bir maçımız daha var. Hedefimiz sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamamak. Bu doğrultuda takımımızın gerekeni yapacağına ve mücadeleden 3 puanla ayrılacağına inancımız tam” diye konuştu.
24 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Türkiye Kupası 2. turunda Hacettepe ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Baydar, “Alternatifli kadromuzda yer alan her oyuncumuzun kendisine verilecek fırsatı iyi kullanacağına inanıyoruz. Hacettepe maçı da fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız için iyi bir fırsat. İnşallah takımımız Ankara’dan 3. tur hakkını alarak dönüp Türkiye Kupası’nda yoluna emin adımlarla devam edecek” dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.