Denizler İçin Fırtına Uyarısı

Denizler İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege denizlerin için fırtına, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı.    Bugün (02 Ekim) saat 13.00 ile 04 Ekim saat 03.00 arası...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege denizlerin için fırtına, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı.

    Bugün (02 Ekim) saat 13.00 ile 04 Ekim saat 03.00 arası için yapılan meteorolojik uyarılar veya değerlendirmeler şöyle;

    Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan esen rüzgarın öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak 6 ile 8 kuvvetinde ( 50 / 75 km/s ) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Batı Karadeniz'de fırtınanın yarın (03.10.2014) öğlen etkisini azaltması tahmin edildi.

    Marmara'da doğu ve kuzeydoğudan esen rüzgarın akşam saatlerinde etkisini artırarak 6 ile 8 kuvvetinde ( 50 / 75 km/s ) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Marmara'da fırtınanın yarın (03.10.2014) öğleden sonra etkisini azaltması tahmin edildi.

    Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan esen rüzgarın gece saatlerinde etkisini artırarak 6 ile 8 kuvvetinde ( 50 / 75 km/s ) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuzey Ege'de fırtınanın yarın (03.10.2014) gece etkisini azaltması tahmin edildi.

    DOĞU ANADOLU'NUN GÜNEYDOĞUSUNDA KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ

    Bugün (02 Ekim) saat 15.00 ile 03 Ekim saat 06.00 arasında Doğu Anadolu'nun güney ve doğusunda görülecek yağışların; Hakkari, Van'ın güneyi, Şırnak'ın doğusu ile Bitlis'in Hizan ilçesi ve çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel - su baskını - sel - heyelan -ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.