Denizde Kaybolan Gencin Ailesi Perişan

Denizde Kaybolan Gencin Ailesi Perişan

Sarıyer'de 4 gün önce 2 kardeşe mezar olan plajda kaybolan bir gencin ailesi daha perişan oldu. 2 gündür haber alınamayan gençle ilgili arama çalışmaları denizdeki elverişsiz hava koşulları nedeniyle yürütülemiyor. Bu durum ailenin tepkisini...

Sarıyer'de 4 gün önce 2 kardeşe mezar olan plajda kaybolan bir gencin ailesi daha perişan oldu. 2 gündür haber alınamayan gençle ilgili arama çalışmaları denizdeki elverişsiz hava koşulları nedeniyle yürütülemiyor. Bu durum ailenin tepkisini çekti.

İstanbul Sarıyer Kısırkaya Plajı’na pazar günü 12 arkadaşıyla gelerek denize giren Bayram Vural(18) kayboldu. Olay yerine gelen jandarma sualtı dalgıçları elverişsiz koşullar nedeniyle su içinde arama yapamayacaklarını belirtti. Denizdeki dalgalı havanın düzelmesinin ardından çalışmaların başlayacağı öğrenildi.

Vural ailesinin kıyıdaki endişeli bekleyişi ise sürüyor. Baba Coşkun ve anne Semiha Vural bir an önce kurtarma çalışmalarının yeniden başlatılmasını bekliyor. Acılı ailenin yakınları bir an önce çalışmaların başlatılmasını beklediklerini anlattı. Hayatını kaybeden diğer iki gencin cesetlerine ulaşıldığını ancak kendi yakınlarının akıbetine ilişkin bir haber henüz alınamadığını belirten aile yakınları, duruma tepki gösterdi.

Jandarmanın profesyonel sualtı dalgıç ekiplerinin elverişsiz hava koşulları nedeniyle su içinde aramada yapamadığı denizde Kıyı Emniyeti'ne bağlı bir deniz aracı yüzeyden arama çalışması yapıyor. Yine Ağaçlı Köyü Muhtarı Turan Şeker, ATV tipi bir araçla arama yapmak üzere bir cankurtaran getirtti. Cankurtaranın da kıyıdaki yüzeyden arama çalışması sürüyor. Şu ana kadar kayıp gence ilişkin bulguya ulaşılamadı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.