Denizbank Bafra Şubesi Üreticilerle İftarda Bir Araya Geldi

Denizbank Bafra Şubesi Üreticilerle İftarda Bir Araya Geldi

DenizBank, Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Bafra ilçesinde iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.     Tarım sektörünün gelişmesi yönünde...

DenizBank, Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Bafra ilçesinde iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.

    Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan DenizBank, Türkiye’nin dört bir yanında üreticileri, elindeki tüm imkanları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

    Deniz Bank Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park tesislerinde bir iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Bafra ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine DenizBank Bafra Şube Müdürü Orhan Çelik, Denizbank Karadeniz Bölge Tarım Satış Müdürü Evren Gengüç Denizbank Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Eda Altaş, Barış Öztürk, Münevver Büyükbaş ile mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

    İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Bafra Şube Müdürü Orhan Çelik,’’ Sektörün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler ve sunduğumuz yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduğumuza dikkat çekmek isterim. “DenizBank, tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.