Deniz Seki gözyaşları içinde böyle yalvardı

Deniz Seki gözyaşları içinde böyle yalvardı

Deniz Seki, katıldığı televizyon programında ağlayarak uyuşturucu ticaretinde bulunmadığını ve ağlayarak hapse girmek istemediğini söyledi.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı ekranlara çıktı, gözyaşları içinde 'Beni assınlar daha iyi' diye yalvardı.

Anayasa Mahkemesine bireyel başvuruda bulunan Seki, Star TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programına katıldı. Burada ağlayarak suçsuz olduğunu ve hapse girmek istemediğini söyledi.

"HİÇBİR SUÇUMU KABUL ETMİYORUM"

Kenan Erçetingöz'ün "Sen günah keçisi mi seçildin? Yoksa çok mu safsın?" sorusu üzerine, Deniz Seki, "Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiç birini yapmadım. Hiç bir suçumu kabul etmiyorum. benim asabımı bozuyor. Hiç kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek..." yanıtını verdi.

"BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEDİM"

Seki, "Uyuşturucu bile demeyin.. bu zıkkım... bu kendime geçmişte zarar verdiğimi açıklamıştım mahkemede.. 6 yıl önce olmuş bir şey.. ve bunun bedelini çok ağır ödedim. oldu ve bitti. Ama şimdi üzerime yapışan olay, "temin etti", "bu işin ticaretini yapıyor" vs.. böyle birşey yok! Ben kimseye temin ettim, ne de ticaretini yaptım..sevdiklerim burda, ailem burda nereye kaçacağım ben ya?" açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.