Deniz Polisi Kabataş'ta Cinayette Kullanılan Bıçağı Aradı

Deniz Polisi Kabataş'ta Cinayette Kullanılan Bıçağı Aradı

Beşiktaş'taki evlerinde cinayete kurban giden Ören Bayan ipliklerinin eski sahibi Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako'nun (69) öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Polis, soruşturma kapsamında Kabataş'ta delil araması yaptı. Balık...

Beşiktaş'taki evlerinde cinayete kurban giden Ören Bayan ipliklerinin eski sahibi Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako'nun (69) öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Polis, soruşturma kapsamında Kabataş'ta delil araması yaptı. Balık adamlar denizden 4 bıçak ile 2 tornavida çıkardı.

Ören Bayan ipliklerinin eski sahibi Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako dün Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunmuştu. Polis, cinayet zanlısı olarak Özbekistanlı çifti gözaltına aldı. İfadeler doğrultusunda bugün Kabataş'ta cinayette kullanıldığı ileri sürülen bıçak arandı. Deniz polisine bağlı balık adamlar bir süre dalış yaparak deniz zemininde araştırma yaptı.

Balık adamlar denizden 4 bıçak ve 2 tane de tornavida çıkardı. Bıçaklar delil torbalarına konularak kıyıya alındı. Denizden çıkan bıçaklar kriminal inceleme için laboratuvara gönderildi. Yapılacak incelemenin ardından olayda kullanıldığı iddia edilen bıçağın denizden çıkarılanlar arasında olup olmadığı netleşecek.

Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 2 şüphelinin de bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.