Deniz İndibi, CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına aday

Deniz İndibi, CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına aday

CHP Selçuklu İlçesinin 15 Aralık’ta yapacağı ilçe seçim kongresinde, CHP Selçuklu ilçe başkanlığına Deniz İndibi aday olduğunu açıkladı.

CHP Konya il başkanlığı toplantı salonunda CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Deniz İndibi’nin basın toplantısına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP bir önceki dönem Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç ve partililer katıldı.

Selçuklu’ya kadın eli değsin diye CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Deniz İndibi, “CHP’de belediye başkanlığı yapmış bir dedenin torunu, yine CHP’nin çeşitli kademelerinde yöneticilik yapmış bir işçi bir babanın kızıyım. 2012-2015 yılları arasında CHP Konya il kadın kolları başkanlığı görevini yaptım. 25. Ve 26. Milletvekili Adayı oldum. 11. Kadın Kolları Kurultay delegeliği yaptım. Halen de CHP Konya il yönetim kurulu üyesi ve kurultay delegesiyim. Konya’nın seçilmiş ilk kadın ilçe başkanı olmak için, demokrasi için, partimizi iktidara taşımak için, şimdiye kadar yapılmayanları yapmak için Selçuklu İlçe Başkanlığına adayım. Selçuklu ilçemize kadın eli değsin diyen herkesin desteğini bekliyorum” dedi.

Ülke gündemini değerlendiren Deniz indibi, “Selçuklu ilçemiz Türkiye’de birçok ilden büyük olan en büyük merkez ilçemizdir. Neden aday olduğumu sorarsanız şimdiye kadar yapılmayanları yapmak için diyebilirim. Emeklilerle ilgili çalışma grupları kurarak onlara daha güzel hizmetler verebiliriz. Çalışanlar, gençler ve kadınlarla ilgili çalışma gurupları kurarak, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha aktif hale getirebiliriz. Ülkemiz yangın yeri. Kadınlarımız her gün öldürülüyor. Ekonomi iflas etmiş durumda olup, insanlarımız geçim sıkıntısı yaşıyor. Hal böyle iken bir kadın olarak sessiz kalamazdım. Son yerel seçimlerde parti olarak İstanbul, Adana, Mersin ve Ankara gibi illerimizde başarılı sonuçlar alarak belediye başkanlıklarını kazandık. Bu başarı benim ve arkadaşlarımın rehberi olacaktır. Kuracağımız yönetim bunu yapabilecek birikim ve donanıma sahiptir. Bizim yola çıkışımız özgür bir Türkiye’de iktidar olabilme heyecanımızdan ve hayalimizdendir. Artık çalışma vakti gelmiş ve geçiyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk ve onun değerlerini sürekli yok sayan bu iktidarı devirme ve gerçek halk iktidarının temellerini atma zamanıdır. Bütün bunlardan dolayı CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına aday oldum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.