"Demokrasiye sahip çıkacağız"

"Demokrasiye sahip çıkacağız"

Türkiye Kamu-Sen önceki Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş İYİ Parti Konya'dan Milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığının ardından Yokuş, Gençlik Kolları İç Anadolu Koordinatörü Burak Parlar ve Ali Yılmazer ile birlikte Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Büyükeken, ziyaretinden dolayı Yokuş'a ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Seçim çalışmalarına hızlı başlayan ve memleketi Konya'dan adaylık müracatını yaptığını belirten Yokuş, "Erken kalkan yol alır" dedi. Geçtiğimiz Cuma günü itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını hatırlatan Yokuş, seçim sürecinde ilk duraklarının Konya Adalet Sarayı olduğunu ifade etti. Demokrasinin işlemesi adına Meral Akşener'e  Adalet Sarayına imza vermeye gelen Konyalı vatandaşların kendilerine olan ilgiden memnun kaldıklarını vurgulayan Yokuş, daha sonra şunları kaydetti:

  "Adliye çalışanlarına kolaylıklar diledik. Özellikle şu süreçte işleri gerçekten yoğun. Konya'yı bilirim. Adliye'den sonra Beyşehir'in Göçü Mahallesi'nde Hüyük ilçesine bağlı İmrenler Köyü'nde yağmur duasına katıldık. Hüyük esnaflarını tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.  Sohbetlerimizde değişime ihtiyaç olduğunu vurguladık. Esnafın da tam desteğini aldık. Hafta sonu İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı öncülüğünde yapılan yürüyüşe katıldık. İYİ Parti Konya Milletvekili aday adayları, partililerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın da katılımıyla Adalet Sarayı'nı yürüdük. Demokrasiye sahip çıkmak adına önemli bir yürüyüş oldu. Ellerinde Türk bayrakları olan gençler, yaşlılar, kadınlar, erkekler çocuklar yani anlayacağınız 7'sinden 77'sine hepimiz sokaklarda yürüdük. Yoldan geçen araçlar da korna sesleriyle destek verdiler. Apartmanların penceresinden alkışlarıyla demokrasi yürüyüşüne ve İYİ Parti'ye verilen destek gözlerden kaçmadı. Yürüyüş sırasında yükselen  'Ne Mutlu Türk'üm Diyene'  'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' ve okunan İzmir Marşı Seydişehir caddelerinde coşkuyla  yankılandı. Haftasonu yoğun bir seçim çalışma programı gerçekleştirdik. Konya Çağlayanlar Eğitim Kültür Turizm Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katıldık. Muhacir Pazarı'nda halkın içine karıştık.  Bundan sonraki çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek."

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.