Demirkirişci aday adaylığını açıkladı

Demirkirişci aday adaylığını açıkladı

Konya siyaset, sivil toplum ve iş dünyası tarafından tanınan Ahmet Demirkirişci 24 Haziran 2018'de yapılacak TBMM 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldu.

 Uzun yıllardan beri Konya’da Siyaset, Sivil Toplum ve İş Dünyası ile iç içe olan Demirkirişci 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için partisinin Genel Merkezinden Aday Adaylığı müracaatında bulundu. Uzun süredir Reklam ve Organizasyon sektöründe faaliyet gösteren AC Medya firma sahibi Ahmet Demirkirişci, “Bu süreçte memlekete hizmet etmek için bende varım” dedi.

AHMET DEMİRKİRİŞCİ KİMDİR?

1984 Yılı Konya doğumlu.  İlk ve Ortaokul eğitiminden sonra Meram Teknik Lisesi Elektronik bölümünden mezun oldu. Halen Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüne devam etmekte. 1996 Yılında MGV (Milli Gençlik Vakfı)’ de görev aldı ve 2008 yılına kadar uzun bir süre farklı görevlerde bulundu. 2010 Yılında kurulan HAS Parti (Halkın Sesi Partisi)’de önce Konya İl Başkan Yardımcılığı (İl Tanıtma Başkanlığı), ardından ise Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı (Tanıtma Başkanlığı) görevlerinde bulundu. Yerel ve Ulusal birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.