Demirçalı: İhsanoğlu'na Adana En Büyük Desteği Verecektir

Demirçalı: İhsanoğlu'na Adana En Büyük Desteği Verecektir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ali Demirçalı, cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’nu parti tabanlarının kabul ettiğini, kendilerinin de İhsanoğlu’nun seçilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ali Demirçalı, cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’nu parti tabanlarının kabul ettiğini, kendilerinin de İhsanoğlu’nun seçilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Demirçalı, İhsanoğlu'nun Adana'dan beklediği desteği göreceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yarın Adana ve Mersin’de incelemelerde bulunarak vatandaşlardan destek isteyecek. İhsanoğlu’nu Adana’da en güzel şekilde karşılayacaklarını söyleyen CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, İhsanoğlu’na ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştıklarını belirtti. Parti tabanında İhsanoğlu’na tepki olduğu şeklindeki söylemleri kabul etmeyen Demirçalı, “Kesinlikle bölünme yok, tabanımız şuanda kenetlenmiş durumda. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu seçmek için elinden geleni yapıyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il örgütlerimiz, milletvekillerimiz, MYK üyelerimiz, genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız şuanda alanlarda. Birkaç bireysel tepki var bu da bizim çok sesli bir parti olmamızdan kaynaklanıyor. 3-5 arkadaşımız oy vermeyebilir ama bunun halkta hiçbir karşıtlığı yok. Halkımız artık bu iktidardan kurtulma zamanının geldiğini düşünüyor.” dedi.

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde iki tür adayın yarışacağını ifade eden Demirçalı, “Burada iki parti yarışacak, biri demokrasiden, özgürlükten, insan haklarından, kadın-erkek eşitliğinden yana olan, din-dil-ırk üzerinden siyaset yapmayan, adına dünyada ödüller düzenlenmiş, İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreterliği yapmış bir akademisyen var, diğer tarafta da başkanlıktan yana olan, kullandığı dil ayrıştırıcı olan, insanları ikiye bölen bir insan var. Eminim ki halkımız birincisini tercih edecek.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.