Demba Ba: Gereken Skoru Aldık

Demba Ba: Gereken Skoru Aldık

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş'ta oyuncalar tur sevincini yaşadı.Hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Beşiktaş'ın...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş'ta oyuncalar tur sevincini yaşadı.

Hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Beşiktaş'ın golcü ismi Demba Ba, takımının ilk golünü atmanın sevincinin yanında, "Gereken skoru aldık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz." dedi.

Asteras Tripolis maçında Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Demba Ba maçın ardından yaptığı açıklamada, "Yavaş yavaş formumu buluyorum. İstediğimizi almamız önemliydi. İyi oynamadık ama yeterli skoru aldık. Hafta başında kişisel nedenlerle zorluklar yaşadım. En iyi maçımı oynamadım. Takım halinde bir puan aldık. Penaltılar bana aitti. Gökhan topu benden rica etti. Ben de bana yaptığı asistler karşılığında ona bir hediye verdim." dedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: ÖNEMLİ OLAN TUR ATLAMAKTI, BUNU BAŞARDIK

Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Oğuzhan Özyakup ise Asteras Tripolis maçında aldıkları bir puanın kendilerini ilk hedeflerine ulaştırdığını söyledi.

Öne geçtikleri maçta şansız goller yediklerini belirten Oğuzhan Özyakup, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maça dengeli başladık. İki takım da pozisyonlar buldu. Öne geçtik. Her şey elimizdeydi ama duran toptan golü yedik. Atiba da atılınca zorlandık. Önemli olan tur atlamaktı ve bunu başardık. Büyük hedeflerimiz var. İlk hedefimize ulaştık. İnşallah daha ileriz gideriz." diye konuştu.

CENK GÖNEN: TOTTENHAM’I YENİP GRUBU LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Kaleci Tolga Zengin'in sakatlığı nedeniyle forma giyme şansı bulan ve başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Cenk Gönen, gruptan çıktıklarını ama, son maçlarını da kazanarak üst tura lider çıkmak istediklerini söyledi.

Asteras Tripolis maçında zeminin çok ağır olduğunu da belirten Cenk Gönen, "Farklı bir galibiyet alabilirdik ama bir duran top golü yedik ve 10 kişi kaldık. Rakip üzerimize daha güçlü gelmeye başladı. Zemin de ağırdı. Puan alıp gruptan çıkmayı garantiledik. Tottenham’ı yenerek grubu lider tamamlamak istiyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.