Değerlerine değer kattılar

Değerlerine değer kattılar

Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezon yaptığı transferler Riad Bajic ve Nejc Skubic’in değerleri arttı.

Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezon yaptığı transferler Riad Bajic ve Nejc Skubic’in değerleri arttı. Atiker Konyasporlu oyuncu Riad Bajic Süper Lig’de en çok değer kazanan oyuncu oldu.  Transfer piyasasının nabzını tutan Transfermarkt.com.tr Süper Lig’in piyasa değerlerini güncelledi.

Süper Ligin diğer oyuncuların en çok kazananların arasında yer alan ve geçen sezonun flaş takımı Konyaspor'da oynayan Riad Bajic oldu. 22 yaşındaki santrafor oyuncusu, çok iyi bir sezon geçirdi ve Konyaspor ile üçüncü sırayı kapmayı bildi.  Bajic 32 lig maçlarında 5 gol ve 5 asist kaydedebildi ve bu başarının baş mimarlarında biri oldu. Boşnak oyuncunun değeri 1.75 milyon Euro'dan tam 4 milyon Euro'ya yükseldi. Konyaspor'un diğer kazanan isim ise Nejc Skubic oldu. Sağ bek oyuncu takımdaki yerini buldu ve istikrarlı bir şekilde yerini korudu. Değerini ikiye katlayıp 1,5 milyon Euro'ya yükseldi.

Kazananların arasında Aminu Umar ve Yonathan del Valle'de bulunuyor. İki oyuncuda gösterdiği kişisel performanslarıyla göz doldurdular ve netice olarak değerleri yükseldi. Umar, Osmanlıspor ile Avrupa Lig elemelerinde oynama hakkı kazandı. Değer 2.6 milyon Euro'dan 3.75 milyon Euro'ya çıktı. Del Valle'nin değeri ise 2.4 milyon Euro'dan 3.4 milyon Euro'ya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.