Değerlerimizin içini boşalttılar

Değerlerimizin içini boşalttılar

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Beyşehir ilçesini ziyaret etti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları, Mehmet Cemal Erkoç, Hasan Hüseyin Uyar, Mehmet Emin Bozkulak, Mustafa Derbentli, Mahmut Semih Aça, Hüseyin Saydam,Fatih Oruç,Sinan Toprak,Yasin Bağcivan Beyşehir ilçe teşkilatı ziyareti ve esnaf taraması gerçekleştirdi.

Ziyarette Beyşehir ilçe müfettişleri Abidin Taşkazan, Ahmet Gönç, İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve çok sayıda parti mensubu hazır bulundu. Çalışmalar ilçe ziyaretinde başladı. Burada basın açıklaması gerçekleştiren Mehmet Cemal Erkoç, “AKP iktidarı halkımıza tek parti iktidarının nasıl olacağını göstermiştir” diyerek iktidar partisinin iktidarını korumak için kendisinden olmayan kesimlere karşı haksızlık yaptığını söyledi.

Eğitim sistemindeki adaletsizliğe dikkat çeken Erkoç, Milli Eğitimin yabancılaştırıldığının altını çizdi. Daha sonra söz alan Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, Türkiye'deki Adliyelerin dolup taştığını, boşanma oranlarının arttığını, halkımızın ahlakının bozulup yozlaştırıldığını söyleyerek, milli ve manevi değerlerin içini boşaltmak suretiyle neslin ifsad edildiğini belirtti.

Adaylar daha sonra Beyşehir ilçe teşkilatının ev sahipliğinde Beyşehir pazarını ve sanayisini dolaşarak esnafla kucaklaştı, sorunları dinledi ve seçim vaatlerini sundu. Beyşehir halkının yoğun ilgisini ve teveccühünü alan adaylar ilçe merkezinden köylere geçerek çalışmalarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.