Dedesinin Fırlattığı Terlik 1 Aylık Bebeği Öldürdü

Dedesinin Fırlattığı Terlik 1 Aylık Bebeği Öldürdü

İzmir’in Bornova ilçesinde dede tarafından fırlatılan terliğin isabet ettiği bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, bugün Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S. E., henüz belirlenmeyen bir nedenle eşi ve...

İzmir’in Bornova ilçesinde dede tarafından fırlatılan terliğin isabet ettiği bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bugün Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S. E., henüz belirlenmeyen bir nedenle eşi ve kızı B.E. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E., ayağındaki terliği eşine fırlattı. Ancak terlik, annesinin yanında duran kızı B.E.'nin kucağındaki 1 aylık torunu Buse N.Ö.'nün başına isabet etti. Yaralanan minik bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopside ise ilk belirlemelere göre talihsiz bebeğin beyin travması sonucu öldüğü belirlendi. Soruşturma başlatan Cinayet Büro ekibi, olaydan sonra kaçan dede S.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bebek Buse’nin babasının ise 3 ay önce cezaevine girdiği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.