Davutoğlu'nun akrabalarında başbakanlık heyecanı

Davutoğlu'nun akrabalarında başbakanlık heyecanı

Muhtemel Başbakan adayı olan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya heyecanlı bekleyiş var.

Başbakan Erdoğan'ın halk tarafından 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından gözler yeni Başbakan'ın kim olacağına çevrildi.

Başbakanlık koltuğu için en muhtemel isim ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu. Ahmet Davutoğlu'nın memleketi Konya'da ise büyük bir heyecanlı bekleyiş var. Dışileri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için en güçlü aday olması, memleketi Konya'da büyük sevinçle karşılanıyor.

Büyük bir heyecan yaşayan Ahmet Davutoğlu'nun halası "ilk Dışişleri Bakanı olduğu gün beni ziyaret etti, çok mutlu oldum. Görünce sevincimden yerinde duramadım şimdi de mutluyum. Allah devletimize milletimize hayır etsin. Benim yiğenim bir tane. Bu zamana kadar kimseye kötülük yapmadı." dedi.

Başbakanlık için adını geçmesi bizim için sürpriz oldu diyen Eniştesi,"Hiç beklemiyorduk ancak böyle bir sürpriz çok daha güzel Ahmet Davutoğlu'nun memleketimize çok hayırlı olacağına inanıyorum" dedi.

Davutoğlu'ndan duydukları memnuniyeti dile getiren bir Konyalı vatandaş "Başbakanlık için başka isimler de geçiyor ama bir memleketlimiz olarak Ahmet Davutoğlu isminin belirlenmesi bize büyük gurur verir. Ülkemiz için hangisi hayırlısı ise o Başbakan olsun. Davutoğlu'nun Başbakan olarak seçildiği taktirde memleketi Konya'da vitrin bir il olacağı için Konya'ya çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.