Davutoğlu'ndan saldırı açıklaması!

Davutoğlu'ndan saldırı açıklaması!

Davutoğlu, Gaziantep'te gerçekleştirilen bombalı terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısına ilişkin, "Onunla ilgili yoğun inceleme yapılıyor. Önemli bilgilere ulaşıldı ama gerekli açıklamayı İçişleri Bakanlığımız yapacak" dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Davutoğlu, dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa Değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu'nda AK Parti ile HDP milletvekilleri arasında yaşanan kavgaya ilişkin de şöyle konuştu:

"Şiddet uygulamak meclise yakışmaz, Anayasa komisyonu normal çalışmasını yapacak. Bu bizim tercih ettiğimiz bir durum değil. Kendi getirdikleri teklif. Herkes hukuki sürecin ilerlemesine katkıda bulunmalı. TBMM'nin bir onuru vardır. Bu tablo hepimizi üzüyor."

ERDOĞAN SALDIRIYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te 1 polisin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bugün sabah saatlerinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala ile telefonda görüştü. İçişleri Bakanı Ala’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yla da bir görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  olayda şehit düşen polise Allah’tan rahmet, yaralı polislere ve sivillere de acil şifa dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.