Davutoğlu ve ekibinden yeni adım!

Davutoğlu ve ekibinden yeni adım!

AK Parti'ye yönelik yaptığı eleştiriler nedeniyle partiden ihracı istenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinden yeni bir adım geldi.

AK Parti'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı’nın savunmalarını almak üzere gönderdikleri tebligatlar kendilerine ulaştı. Davutoğlu ve ekibi Ankara'da bulunan çalışma ofisinde önümüzdeki günler de bir toplantı düzenleyerek partiden istifa ettiklerini açıklamaları bekleniyor.

Ankara'da gerçekleştirilecek olan toplantı ile ilgili Davutoğlu’na yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, toplantıya AK Parti eski milletvekillerinden Ali Sarıkaya, İbrahim Turhan, Mehmet Ali Pulcu,Çoşkun Çakır, Cuma İçten,Feramüz Üstün, Ömer Ünal, Kani Torun,Talha Erol Durmaz, Mustafa Öztürk, eski İl başkanlarından Nedim Yamalı, Selim Temurci, Musa Arat, Davutoğlu’nun eski basın Müşaviri Osman Sert ile ihracı istenen eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı’nın katılacağı belirtildi.

DAVUTOĞLU VE EKİBİ AK PARTİ'DEN İSTİFA EDECEK

ihracı istenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3 eski milletvekilinin savunmalarını yazarak AKP Genel Merkezi'ne göndermeleri ve gönderdikleri savunmayı ise sosyal medya hesaplarından paylaşıma koyarak kamuoyuna duyuracaklar. Davutoğlu ve ekibi AK Parti'nin ihraç kararını beklemeden istifa açıklaması yapmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum