Davutoğlu: Konyaspor’un kümede kalacağına inanıyorum

Davutoğlu: Konyaspor’un kümede kalacağına inanıyorum

Kayserispor maçını tribünden takip eden Eski Başbakanlarımızdan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, mücadele sonrasında teknik heyet ve oyuncuları tebrik etti.

Maçın tamamlanmasının ardından sahaya inen ve burada takım kaptanları Ali Turan, Selim Ay ve Serkan Kırıntılı başta olmak üzere oyuncuları kutlayan Davutoğlu, daha sonra tribünlerdeki taraftarları selamladı ve kendisine verilen kaşkolü taktı.

Daha sonra soyunma odasına  geçen Eski Başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’na Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ve yöneticiler de eşlik etti.

BU TAKIMA BÜYÜK HAKSIZLIKLAR YAPILDI

Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve antrenörleri tebrik eden Davutoğlu “Bu takıma gerçekten çok büyük haksızlıklar yapıldı. İnşallah siz futbolculuk döneminde yaptığınız iyi işlere burada da devam edeceksiniz ve takımı ligde tutacaksınız. Aslına bakılırsa bu takım Avrupa maçlarında bile iyi bir performans sergiledi. Ama sezon başında verilen o 5 maçlık ceza takımı psikolojik olarak oldukça etkiledi. Teknik Direktör değişiklikleri de takımın performansını etkiledi. Bundan sonra güzel günlerin yaşanacağına inanıyorum. Size ve oyuncu kadromuza güveniyoruz” diye konuştu.

MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ

Sergen Yalçında yaptığı konuşmada, “Çok kritik bir dönemde göreve geldik. Fazla zamanımız yok. Birbirinden zorlu maçlara çıkıyoruz. Bu süreçte oyuncularımızı hemen hazırlamaya fırsatımız yok. Daha çok psikolojik olarak onları maçlara hazırlamak zorunda kaldık. Ama oyuncularımızla beraber elimizden gelen mücadeleyi son dakikaya kadar vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde görüş belirtti.

Eski Başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu daha sonra oyuncuları tek tek tebrik edip, kalan maçlarda başarılar dileyerek soyunma odasından ayrıldı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum