Davutoğlu, 250 kilometre hızla yola çıktı

Davutoğlu, 250 kilometre hızla yola çıktı

Yeni parti kuracağı iddiası ve yayınladığı manifesto ile gündeme gelen eski Başbakan Davutoğlu'na yakın bir isim "Ahmet Hoca, 250 kilometre hızla yola çıktı geliyor" dedi

Yeniçağ gaz

etesi yazarı Ahmet Takan, yeni parti kuracağı iddiaları ve geçen hafta AKP2ye yönelik yayınladığı 15 sayfalık manifestosu ile ilgili dikkatleri üzerine çeken eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na yakın bir ismin açıklamalarını bugünkü köşesinden paylaştı. Takan'ın konuştuğu Davutoğlu'na yakın isim, "Ahmet Hoca, 250 kilometre hızla yola çıktı geliyor. Bundan sonra atılacak adımlar doğrultusunda parti genişleyebilecek. AKP'nin 2001 yılında yakaladığı ivmeyi yakalaması an meselesi" diyerek "İş çevreleri başta olmak üzere bir çok kesimden geniş destek bulacağız" ifadelerini kullandı.

Ahmet Takan'ın "O bir piyon" başlığı ile yayımlanan yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Davutoğlu'nun AKP içinden ya da dışından pek çok isme "kurucu olun" teklifini götürdüğü biliniyor. "Geniş kapsamlı bir yapı oluşturulmak isteniyormuş!.. Yeni partinin, Millî Görüş temelli olmaması"na dikkat ediliyormuş. Ahmet Davutoğlu, Ülkücü camianın sevilen kanaat önderlerine de teklif götürdüğünü ancak yüz bulamadığını da duydum. Davutoğlu'nun yakınındaki bir isim, sorularıma, "Ahmet Hoca, 250 kilometre hızla yola çıktı geliyor. Bundan sonra atılacak adımlar doğrultusunda parti genişleyeb

ilecek. AKP'nin 2001 yılında yakaladığı ivmeyi yakalaması an meselesi. Bu anlamda iş çevreleri başta olmak üzere bir çok kesimden geniş destek bulacağız" diye cevap verdi.

Ankara'nın derin kulislerinde, güvenlik bürokrasisindeki çok üst düzey bir ismin de Ahmet Davutoğlu'nun yanına geçtiği konuşuluyor!.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum