Davutoğlu, Rehinelerle Ankara'ya Gitti

Davutoğlu, Rehinelerle Ankara'ya Gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda rehinelerle buluştu. Davutoğlu, rehinelerle Ankara'ya hareket etti.Başbakan Davutoğlu, kurtarılan rehinelerle buluşmak için Azerbaycan gezisini yarıda keserek Şanlıurfa GAP Havalimanı'na...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda rehinelerle buluştu. Davutoğlu, rehinelerle Ankara'ya hareket etti.

Başbakan Davutoğlu, kurtarılan rehinelerle buluşmak için Azerbaycan gezisini yarıda keserek Şanlıurfa GAP Havalimanı'na geldi. Kurtarılan konsolosluk çalışanlarıyla tek tek kucaklaşan Davutoğlu, küçük rehineler Kuzey ve Ela'ya yakın ilgi gösterdi. Davutoğlu, ''Devletinize güvendiniz, hükümetinize ve bizlere güvendiniz, biz de size güvendik. 'İki bayramı birden yapacağız inşallah' demiştim, Allah nasip etti yaptık. Allah sizi bir daha ailelerinizden ayırmasın.'' dedi.

Davutoğlu, daha sonra uçağa rehinlerle birlikte yürüyerek gitti. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, en küçük rehine Ela Ercan'ı uçağa kadar kucağında taşıdı. Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan özel uçak 'TUR' ile yola çıkan rehineler, Davutoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Ankara Esenboğa Havalimanı'na gelecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.