Davutoğlu, Kurmaylarıyla Birlikte Cuma Namazı'nı Kocatepe’de Kıldı

Davutoğlu, Kurmaylarıyla Birlikte Cuma Namazı'nı Kocatepe’de Kıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabineyi açıklamasının ardından bakanlarıyla birlikte Cuma Namazı’nı Kocatepe Camii’sinde kıldı.Davutoğlu, kabine listesiyle Çankaya Köşkü'nden ayrılarak açıklama yapmak üzere...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabineyi açıklamasının ardından bakanlarıyla birlikte Cuma Namazı’nı Kocatepe Camii’sinde kıldı.

Davutoğlu, kabine listesiyle Çankaya Köşkü'nden ayrılarak açıklama yapmak üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geçti. Burada yeni kabineyi açıklayan Başbakan Davutoğlu daha sonra Cuma Namazı’nı kılmak için Kocatepe Camii’ne geldi.

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile birlikte Cami’ye gelen Davutoğlu’na kabinede bulunan bütün bakanlar da eşlik etti. Davutoğlu daha sonra cami bahçesinde Ali Babacan, İsmet Yılmaz ve Veysel Eroğlu ile selamlaştı. Bakanlar Davutoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti. Davuoğlu ile birlikte Ali Babacan, Numan Kurtulmuş, Fikri Işık, Mevlüt Çavuşoğlu, Taner Yıldız, Akif Çağatay Kılıç, Mehdi Eker, Nurettin Canikli, İsmet Yılmaz, Veysel Eroğlu, Lütfi Elvan ve Nihat Zeybekçi de Cuma namazını Kocatepe Camii'nde kıldı.

Basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle camiye girişte zor anlar yaşandı. Bazı basın mensuplarının yere düştükleri görüldü. İzdiham nedeniyle yere düşen bir kameramanı Davutoğlu yerinden kaldırdı.

Davutoğlu, Cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplamayarak camiden ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.