Davaya vefamız var

Davaya vefamız var

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, 16 Nisan Halkoylaması saha çalışmaları kapsamında Akşehir’de esnafla ve öğrencilerle bir araya geldi. Baloğlu, “ Partinin şahıslara vefası olmaz. Şahısların partiye ve davaya vefası olur” dedi

Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Vefa Yemeği”ne de katılan Dr. Mustafa Baloğlu; “Akşehir’de Tisan Toptancılar Sitesi, Otogar Adsız mahallesinde esnafla bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, daha sonra İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen “Vefa Gecesi”ne katıldı. “Partinin şahıslara vefası olmaz. Şahısların partiye ve davaya vefası olur” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Konya Milletvekili Op. Dr. Mustafa Baloğlu, ne ilçe başkanlarının ne yönetim kurulu üyelerinin ne belediye başkanının kalıcı olmadığını ve sadece bu davanın temsilcileri olduklarını söyledi. Bu davanın sahibi millettir diyen Milletvekili Baloğlu, dolayısıyla bu yemeğe bu programa katılanlar millete ve davaya vefasını göstermiş oluyor. Biz İnsanlığa, milletimize, ümmetimize, partimize ve davamıza vefayı hiçbir zaman terk etmedik ve bırakmadık. İnsanlık için, milletimiz için, ümmetimiz için, durmadan, yorulmadan çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Vefayı hiçbir zaman unutmadık. Asılırken dahi milletim diyen rahmetli Adnan Menderes'e vefayı hiçbir zaman unutmadık. Milleti için ve davası için mücadele eden rahmetli Özal'a vefayı hiç unutmadık. 28 Şubat'ın en yoğun günlerinde boncuk boncuk terler döken savunan Ada'm Necmettin Erbakan'a vefayı unutmadık. Millete namlusunu çeviren tanka selam durmam diyen rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na vefayı unutmadık. AK Parti hareketi tarihe atılmış tohumun bugün ki fidanıdır diyen hocamız, bir önceki dönem Başbakanımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Davutoğlu'na vefayı hiçbir zaman unutmadık. 2001 yılında ak partiyi kurarken artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen, Davos'ta İsrail'e sen bebek katilisin diyen, dünya beşten büyüktür diyen ve hepimizin içerisindeki haykırışın tercümanı olan ve 15 Temmuz akşamı çıkıp milletin üzerinde hiçbir güç tanımıyorum diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sayın Cumhurbaşkanımıza vefayı hiçbir zaman unutmadık! Davamıza hangi görevde olursak olalım vefayı, çalışmayı dürüstlüğü, doğruluğu hiçbir zaman terk etmedik ve terk etmeyeceğiz” sözlerine yer verdi. ‘Hayır’ cephesinin çalışmalarının hızla başladığını ve konferanslar, programlar yapılmaya başlandığını belirten Baloğlu; “Akşehir'e gelerek çalışmalar yapan, konferanslar verenler ‘hayır’ propagandası yapanlar, önce kendi genel başkanlarına giderek anayasanın değişecek olan 18 maddesini açıkça izah etsinler genel başkanları anayasa değişikliğinin Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ne olduğunu bilmiyor. Bu anayasa değişikliğindeki maddelerin ne içerdiğini bilmiyor” dedi.

BUNLARIN İŞİ SADECE ELEŞTİRMEK

Akşehir’de kadrolaşmış bir muhalefet olduğuna dikkat çeken Baloğlu, “Bu kesim, Akşehir'de yapılan hizmetleri maalesef görmezden gelir. 2015 seçimlerinde vatandaşlarımızı dolaştığımızda doğalgaz naraları atan kesim vardı. Arkadaşlar; bugün Akşehir'de 13 bin kişinin abone olabileceği doğalgaz hattı döşendi. Abone sayımız kaç biliyor musunuz?  ‘683’ Nerede bu doğalgaz naraları atanlar? Bunlar Sadece eleştirirler, bunlar sadece laf söylerler, Gelin şu taşın altına elinizi koyun dediğimiz zaman hiçbirini bulamazsınız! Biz bu kesimi hiçbir zaman galeye almadık ve almamaya da devam edeceğiz! Çünkü ne diyor Mevlana! “Suskunluğum asaletimdendir her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye; bir adama bakarım adam mı diye” yani onun için suskunluğumuz asaletimizdendir. Onlara hiçbir zaman cevap vermedik ve vermeyeceğiz de. Çünkü bizim milletimiz için davamız için o kadar çok işimiz var ki bunlara cevap verecek vaktimiz yok!” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, son olarak Akşehir’de eğitim gören üniversite öğrencileriyle Takkasızlar Konağı’nda bir araya geldi. Baloğlu, öğrencilerle halk oylaması sürecini değerlendirdi, deneyimlerini paylaştı ve 16 Nisan’da destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.