'Dava için çalışacağız'

'Dava için çalışacağız'

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdulkadir Özoğur, "Kırmızı çizgileririmizi, ahlaki kriterlerimizi önplanda tutarak, davamız için çalışacağız. Hizmet yolunda heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz ay göreve gelen AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Agustus Otel'de düzenlenen tanışma  toplantısıda Konya basınıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Başkanı Abdulkadir Özoğur, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdulkadir Özoğur, İbrahim Özen'in babasının hastalığı sebebiyle istifa ettiğini hatırlatarak, kendisinin ve yönetim kurulunun seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyen Özoğur, "Güzel bir ekip oluştu. Güzel bir sinerji var. İnşallah bu çalışmalarımızı güzel bir şekilde yürüteceğiz. 2002 yılından bu yana teşkilatlarımızda görev yapan tüm AK Parti ailesine teşekkür etmek istiyoruz. Çıtayı çok yükselttiler bunun farkındayız. Meram özel bir ilçe bunun da farkındayız. İnşallah bu süreç içerisinde teşkilatlarımızın çıtasını yükseltmeye gayret göstereceğiz" dedi.

3M KURALI ÜZERİNE ÇALIŞACAĞIZ

"İlkelerimizin temelinde güven, samimiyet ve doğruluk yatıyor" diyen Özoğur, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "3M dediğimiz kurallar üzerine çalışmalarımızı yürüteceğiz. Mensubiyet, meşruiyet ve mesuliyet kriterlerine görevimizi yapacağız. Her attığımız adıma dikkat etmemiz gerekiyor. Aidiyet bilinciyle görev yapacağız. Başımızı bize güvenenlerin önüne eğdirmeyeceğiz. Kırmızı çizgileririmizi, ahlaki kriterlerimizi önplanda tutarak, bu dava için çalışacağız. Ruhta amatör, eylemde profesyonel bir çalışmayı gerçekleştirmiş olacağız. Heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz. Bu süreçtee tabii ki mutlaka hatalarımız olacaktır. Uyarılarınıza, direktiflerinize ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde tam bir kenetlenmeyle inşallah Meram'ı daha iyi yerlere taşıyacağız. Meram'ın yaşanılası bir ilçe olması üstün gayret göstereceğiz. Anılası bir teşkilat olma gayretinde olacağız."

MERAM'DA ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Toplantıda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Meram İlçe Teşkilatı'nın özverili bir şekilde çalıştığını dile getiren Toru, şunları kaydetti: "Gerek 7 Haziran gerekse 1 Kasım seçimlerinde Meram olarak rekor oranda oy aldık. Bunda teşkilatlarımızın gayretli bir şekilde çalışmasının büyük önemi var. Bizleer inşallah Meram'ı en iyi noktaya taşımak için, Meram'ı kalkındırmak güzel çalışmalar yapacağız. Bu noktada yeni teşkilatımıza hayırlı olsun diliyorum. Hep birlikte Meram'ın sorunlarına sahip çıktık. Birlikte çözüm üretmek için çalıştık. İlçe teşkilatıyla, kamu kurumlarıyla ve Büyükşehir Beelediyesi'yle istişare halinde olarak bu sorunların çözümü konusunda çalışacağız. Hizmet yarışında hep beraber Meram'ı daha iyi yeerlere getirmek için çalışacağız. Yeni arkadaşlarımızda bu heyecan, bu ihlas ve samimiyet olduğu sürece Meram'da çıtayı yükseltmemek için bir gerekçe yok. Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Gerek ekonomik, gerek sosyal anlamda Şükran Mahallesi'nde çalışmalar sürüyor. Her gün 2-3 bina yıkılıyor. Yaz ayına kadar bu alanı tamamen temizlemiş olacağız. Diğer mahallelerde de aynı çalışmalarımız devam ediyor. Heem mekansal, hem de fiziki belediyecilik anlamında çalışmalırımız sürüyor."

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.