Darülaceze Önünde Bomba Paniği

Darülaceze Önünde Bomba Paniği

Şişli'de Darülaceze'nin önünde unutulan şüpheli valiz, bomba paniği yaşanmasına sebep oldu. Uzman ekipler tarafından patlatılan çantadan kişisel eşyalar çıktı. Olay, Darülaceze'nin önünde yaşandı. Kaldırımın üzerinde unutulan valiz...

Şişli'de Darülaceze'nin önünde unutulan şüpheli valiz, bomba paniği yaşanmasına sebep oldu. Uzman ekipler tarafından patlatılan çantadan kişisel eşyalar çıktı.

Olay, Darülaceze'nin önünde yaşandı. Kaldırımın üzerinde unutulan valiz içinde bomba olabileceği şüphesiyle polise bildirildi. Polis olay yerinde gerekli önlemleri aldıktan sonra bomba imha uzmanları söz konusu noktaya çağırıldı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli çantanın yanına önce sinyal kesici cihazı getirdi. Çevredeki sinyaller kesildikten sonra valizin üzerine fünye yerleştirildi. Bu sırada trafik her iki yönlü kesildi. Şüpheli çanta büyük bir gürültü ile patlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise patlama sesiyle kısa süreli panik yaşadı. Çantanın içinde patlayıcı olmadığı anlaşılınca çevredekiler rahat bir nefes aldı.

İncelemelerin ardından cadde trafiğe açıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.