Darılmaz'dan TSYD'ye ziyaret...

Darılmaz'dan TSYD'ye ziyaret...

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Satılmaz, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Satılmaz, hayatını kaybeden TSYD Konya Şubesi'nin eski başkanlarından Orhan Berk ve spor muhabirlerinden Erol Tokay'ın hayatını kaybetmesi üzerine TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Darılmaz, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme açısından çok önemli bir görev üstlendiklerini, spor gazeteciliğinde kendi içerisinde önemli bir unsur olduğunu söyledi. Hayatını kaybeden Orhan Berk'in tamamen bir Konya ve Konyaspor sevdalısı olduğunu anımsatan Darılmaz, Orhan Berk, yaşına rağmen spordan kopmayan, her zaman sporla iç içe olan Konya sporunun ve Konyaspor'un daha başarılı olması için 24 saat mesai harcayan bir kişi olduğunu belirtti. Kısa bir süre önce de kalp krizi geçiren spor muhabirlerinden Erol Tokay için de başsağlığı dileklerini ileten Darılmaz, "Konya basınımızın, spor basınımızın başı sağ olsun. Her iki isim de güzellikleriyle anılacaktır" diye konuştu.

Darılmaz, sporun insanların hayatında her daim olmasının, en önemlisi de sağlık açısından spordan vazgeçilmemesi gerektiğini de belirterek, "Yapamıyorsanız dahi sporla iç içe olunmalı. Konya'da yaşayan, bu şehirde yaşayan herkesin bu şehre karşı bir sorumluluğu var. Spor bizi birbirimize bağlıyor. Futbol başta olmak üzere tüm branşlarla ilgilenmek, en azından seyirci olarak orada bulunmak, bu şehrin kenetlenmesinde önemli bir rol oynar. Ben bile tüm müsabakalara protokol daveti almama rağmen, Konya'da yaşayan bir kişi olarak, Konyaspor'un her sezon kombine biletini alıyorum. Belki bir-iki maça ancak gidebiliyorum. Ama destek olma adına, bu şehrin bir markasının daha da değerlenmesi adına böyle bir misyon edindim. Kamuda olsun, özel de olsun bu şehirde yaşayan tüm insanların bu şehrin takımına sahip çıkmasını arzuluyorum" diye konuştu.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orhan Berk'in ve Erol Tokay'ın her zaman sporun içerisinde olduğunu, Konya sporunun gelişmesi için çaba içerisinde olduklarını anımsattı. Çınar, Konyaspor'a destek olma adına Sayın Gökhan Darılmaz'ın attığı adımın önemine değinerek, "Basit gibi görünse de çok anlamlı bir uygulama. Konya'da görev yapan tüm kişilerin bu şehrin takımına sahip çıkması takdire şayan. Sayın Gökhan Darılmaz'ı şahsında tebrik ediyorum ve diğer yöneticilere örnek olmasını arzuluyorum" dedi.

Ziyarette Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dönmez'de hazır bulundu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.