Emre Özgül

Emre Özgül

Darbe girişimi gecesinin gizli kahramanları

Darbe girişimi gecesinin gizli kahramanları

Seyyid ve alimlerin duası, İslam aleminin üzerine oldu. İsrail'in büyük projesi bozuldu. Osmanlı evladı Türkiye, diriliş bayramını yaşadı.

**

15 Temmuz gecesi yaşanan askeri darbe girişimiyle birlikte Türkiye, tek yumruk olmayı başarmış, Allah, yine her zaman ki gibi haklının yanında olarak; İslam aleminin şerefini ve bayrağını yükseltmiştir.

**

Şüphesiz bu şanlı zaferde Türk milletinin azmi kadar, ülkemizin önde gelen alim ve seyyidlerinin ülkemize ettiği duaların da büyük katkısı olmuştur. Hain saldırının yaşandığı o geceyle birlikte ayrımcılık son bulmuş, milli irade ve Türkiyeliyim sevdası galip gelmiştir.

**

Allah onlardan ve onun gibi büyüklerimizden razı olsun. İstanbul'da yaşayan ve kendisini davasına adamış Kadiri şeyhlerinden “Es Seyyid Eş Şeyh Sultan Muhammed Ruhi El Kadiriyyül Hüseyni” Abdulkadir Geylani Hazretleri ve onun komutasında olan evliyaullahtan oluşan gayb ordularının himmetinin ve yardımının bu cennet vatanın üstünden eksik edilmemesi için sürekli dua etmiştir.

**

Muhammed Ruhi El Kadiriyyül Hüseyni, bu aziz ve cennet vatanda yaşayabilmemiz için herkesin birbirinin fikir ve inançlarına saygılı olması lazım diyerek, şunları kaydetmiştir: “Müslüman isen Alimlere ve Şeyhlere saygılı olman lazımdır. Şeyhler bu ümmetin birlik ve dirliğinin sigortasıdır.

Şeyhler, bu ümmetin her türlü saldırıya karşı vatan topraklarının bekçileridir. Şeyhler, bu ümmete karşı oynanan her türlü oyunu bozmakla görevlendirilmiş hak erleridir, hakkın erleridir. Ümmetin sigortalarına, bekçilerine ve erlerine dilleriyle, fikirleriyle ve sözleriyle hiçbir ilmi yetmez hiçbir makamı erişmez bir şekilde düşmanlık edenler, Ümmeti Muhammed’in içerisine yuvalanmış hainlerdir. Bu hainler Şeyhler’in gönül erbabı olması sebebiyle binlerce defa uyarılmaktadır. Gelin bu satılık fikirlerinizden vazgeçin. Gelin dedelerinizin, atalarınızın öz fikri olan Ehli Sünnet Vel Cemaat esasına sarılın. Gelin bu akidelerinizle Ümmeti Muhammedi parçalamaya ve bölmeye kalkmayın. Sonunuz hüsran olur. Ümmeti Muhammedin esası Kur’an, hikmeti Sünneti Seniye, vazifelileri şeyhlerdir. Hiçbir devirde hiçbir nifak tohumu bu bütünü kıramamıştır. Bütünü kırmak isteyen her fikir ve hareket yerle yeksan olmuştur.”

**

Yine İslam Alimleri Birliği Toplantısı için Konya'ya gelen Mısırlı din bilgini Yusuf El- Karadavi, dualarının her zaman Türkiye'den yana olduğunu, tıpkı sahabelerin yaptığı gibi insanları hayra davet ederek, ümmetin bu zilletten kurtulmasını yüce Allah'tan istemiştir.

**

Çanakkale Zaferi nasıl ki imanın zaferi olmuşsa, 15 Temmuz gecesi düzenlenen başarısız askeri darbe girişimi de aynı şekilde iman hakikati ile püskürtülmüş, kazanan ümmeti Muhammed olmuştur.

**

Eller Allah'ın huzurunda açılmış, dillerden şu dualar dökülmüştür: “Rabbim, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve onun bütün hizmet arkadaşlarına sıhhat, afiyet, uzun ömür versin. Onu başımızdan eksik etmesin. Onu ve onun dava sevdalılarını daha güzel ve daha hayırlı işlerde başarılı eylesin. Bu cennet vatanı ve İslam'ı hainler ve düşmanların şerrinden korusun.”

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR