Daima ordumuzun yanında olacağız

Daima ordumuzun yanında olacağız

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ferşat Kocaman, dış güçlerin Türkiye üzerinde her türlü oyunları oynadığını belirterek, “Ülke olarak, millet olarak her zaman ordumuzun ve devletimizin yanında olmalıyız” dedi

Konya Diva-Sen Konya Şubesinde Barış Kalkanı Harekatına destek amaçlı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşarn Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ferşat Kocaman, “Şüphesiz Müslüman Türk Milleti denilince akıllara ilk gelen özellik ve güzelliklerin başında, tatlı canlarını korkmadan mukaddes bildiği değerleri uğruna gül bahçesine girer gibi verenler gelir tarihimizin başlangıcından günümüze kadar ve bundan sonrada devam edecek olan bu güzelliğimiz ve anlayışımız her geçen gün biraz daha heyecan uyandırmakta ve değerlerimize karşı olan kaygımız artarak devam etmektedir necip millet olarak hiçbir aile yoktur ki hanesinden en az bir şehit vermemiş olsun. Filhakika cennet vatanımızın yer yüzü coğrafyasında yer almış olduğu konumu birçok dünya ülkelerinin iştahını kabartmakta ve hemen hemen her bir devletin planı aziz vatanımıza sahip olmak için plan ve projeler geliştirmektedir. Tarihin sayfalarını karıştırdığımız zaman bu husus çok rahat bir şekil şekilde görülecektir. Bununla beraber, aziz milletimizi çeşitli bahanelerle bölüp parçalamak ve ekonomik olarak iyice zayıflatmak için de tüm Siyonist ve emperyalist ülkelerin hezeyanlarını fevkalade görmekteyiz, zira tiyatro oyunları olarak sahneye koydukları ki sağcı-solcu, Kürt-Türk, alevi-Sünni, laik-anti, ırks-lisan vb. akla hayale gelmedik entrikalarla aziz milletimizi bölmeye yönelik tüm çabaları bu güne başarıya ulaşamadı. Özellikle Ortadoğu coğrafyasında süfli emellerine kavuşmak için ortaya koydukları oyunlarız sahnelemek adına kin ve nefretleri sürekli artarak devam etmektedir. Ancak bahse konu ülkelerin unuttukları bir şey var. Gücünü imanından ve vatan sevgisinden alan bu necip millet, canları pahasına mukaddes değerlerini korumak için şahadete gül bahçesine girercesine son sürat yol alır” dedi.

ATALARIMIZIN AYAK İZLERİ BULUNAN HER BİR COĞRAFYA BİZİMDİR

Şehitliğin ve gaziliğin kutsal makamlar olduğunu dile getiren Kocaman, şunları söyledi: “Ayrıca şehitliğin ve gaziliğin ne denli değerli olduğunu anlamayan aklını kiraya vermişler elbette mezkur unvanı hafife almaya devam etmektedir. Unutulmamalıdır ki, üzerinde yaşadığımız cennet vatanımızın her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış ve üzerinde biten civanmertler olarak kökü asla yıkılmayacak bir hal almıştır. Esasen haçlı ruhu, Siyonist ve emperyalist güçler daha önce de ülkemizi parsel parsel kendi aralarında paylaşmışlar fakat arklarına baka baka geriye dönüp gitmişlerdi. Dolayısıyla, Suriye’de ne işimiz var diyerek mide bulandırmaya çalışanlar bilsinler ki Suriye, Filistin, Irak, Doğu Türkistan, Libya ve atalarımızın ayak izleri bulunan her bir coğrafya bizimdir ve bizim olmaya devam edecektir.”

GAMZE ERYILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.