Dağ Mühendislik’ten iftar yemeği

Dağ Mühendislik’ten iftar yemeği

Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 7 bin kişilik iftar davetini Doğaşehir Konutları’nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi.

Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 7 bin kişilik iftar davetini Doğaşehir Konutları’nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi. Burada bir konuşma yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ  Doğaşehir Konutlarında böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti.

Dağ, sözlerine şöyle devam etti: “Şirketimizin gelişiminde mehenk taşı olan Doğaşehir ve Floraşehir projelerimizin bizde  ayrı bir önemi var. Biz burada yeşil alanı çok önemsedik sadece bir ev değil bir yaşam kültürü oluşturduk  22 blok halinde yükselen Doğaşehir’de bin 200 konut bulunuyor. Yaklaşık 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje Ağustosta tamamlanacak. Floraşehir Konutlarımızda tıpkı Doğaşehir’de olduğu gibi tüm detaylar sizin konforunuz için düşünüldü.” Konuşmasında Istanbul’daki projelere de değinen Doğan Dağ İş geliştirme departmanımız tüm Türkiye’de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İstanbul’da da bildiğiniz üzere projelerimiz devam ediyor. Ulusal bir firma olmakla birlikte bilgi birikimimizi deneyimimizi artırmak için 2013 yılında İstanbul’da projelere başladık. İstanbul’da bin konut ve 266 ticari üniteden oluşan ilk projemiz Bahçekent Flora çok kısa  bir sürede yüzde 60 prim yaptı.

2-3.20160625103638.jpg

YATIRIM MERKEZLERİ’NDE İKİ DEV PROJE

Tual Adalar projesi hakkında konuşan Dağ, şu ifadelere yer verdi: “Proje 6 blokta 471 konuttan meydana geliyor. Birinci kattan itibaren orman ve Adalar manzarasına sahip olan Tual Adalar’ın yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Diğer taraftan Avrupa Yakasının mıknatıs kent olma özelliği taşıyan Başakşehirdeki Tual Bahçekent projesi ise 6 blokta 1739 konuttan meydana geliyor. Tual Bahçekent’in 70 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. İnşaat Sektöründe 25 yıldır faaliyetlerimiz başarı ile  devam ediyor. Konya’da yeni ve çok daha güzel projelerimiz geliyor bizi izlemeye devam edin.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.