Dağ Mühendislikten büyük başarı

Dağ Mühendislikten büyük başarı

Başlattığı kampanya ile yoğun ilgiyle karşılaşan Dağ Mühendislik, İstanbul ve Konya’daki projelerinde toplam 320 konutun satışını gerçekleştirerek 160 milyon TL ciro elde etti.

Dağ Mühendislik, inşaat sektörüne ivme kazandıran ‘yüzde 5 peşinat 240 ay vade’ kampanyasına 'Tual Bahçekent ile Tual Adalar’ ve Konya projeleriyle destek vermeye devam ediyor. Türkiye tarihinin en uzun vadeli konut kampanyasına destek veren Dağ Mühendislik projeleri yoğun ilgiyle karşılaştı. Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya ile hem sektörün hem de konut almak isteyenlerin kazançlı çıktığını vurgulayan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Türkiye’nin en uzun vadeli konut kampanyası başladığı günden bu yana satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Kampanyanın başladığı günden itibaren İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Konya’da inşa ettiğimiz Doğa Şehir ve Floraşehir projelerimizde toplam 320 konutun satışını gerçekleştirerek 160 milyon TL ciro elde ettik. Vadenin 20 yıla çıkmasıyla taksitler azalıyor, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın konut alımları kolaylaşırken inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu tarihi fırsat için sayılı günler kaldı, konut sahibi olmak isteyenler biran önce harekete geçmeli” dedi. Dağ, aynı zamanda Konya’nın Selçuklu Yazır bölgesinde yükselen Floraşehir ve Doğa Şehir projeleri lokasyonu ve tüm hastanelere olan yakınlığıyla da dikkat çektiğini hatırlattı. 

2-1dogan_dag.jpg

Doğa Şehir Projesinin 242 bin metrekare alan üzerinde inşa edildiğini dile getiren Dağ, şunları kaydetti:  “Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir projesinde toplam  bin 200 adet konut ve büyük metrekareli ticari alanlar yer alıyor. Doğa Şehir’in sosyal donatıları arasında ise, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeterya bulunuyor.  Konya’yı kuşbakışı seyredebileceğiniz Flora Şehir’de geniş ve ferah 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan toplam 334 daire yer alıyor. Projede ayrıca 34 dükkan ve 1 adet marketin yer aldığı ticaret merkezide bulunuyor. Flora Şehir’in sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, açık ve kapalı spor alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yeni nesil otopark mevcut.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.