Dağ Mühendislik hedef büyüttü

Dağ Mühendislik hedef büyüttü

Konya’da önemli projelere imza atan Dağ Mühendislik, Bahçekent Flora ile girdiği İstanbul pazarında hedef büyüttü. Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor.

İnşaat sektöründe 1992 yılından bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren Dağ Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, yeni çalışmalarını ve hedeflerini anlatmak üzere gayrimenkul editörleriyle biraraya geldi. İlk konut üretimlerini Konya'da yaptıklarını belirten Dağ, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde inşaatı tamamladıklarını söyledi. Bundan sonra ülke genelinde büyüyecekleri ifade eden Dağ, “İstanbul pazarına Emlak Konut güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik. Bahçekent Flora’da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yakında Tual Adalar diye Kartal'da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk, yaşanabilir alanlar ve müşteri profilimize sürprizler çıkaracağımız proje. Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi ‘Tual Bahçekent’ diye bir projemiz olacak. İçerisinde yaklaşık 2 bin konut, 1 adet özel hastane, 2 özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Büyük bir şehir konseptinde planlandı. Bu üç projenin toplam değerinin ise 2.2 milyar lira olması öngörülüyor” dedi.

BUGÜNE KADAR 8 BİN KONUT YAPTIK

Bugüne kadar yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik’in, yurt, AVM, okul, hastane gibi sosyal donatıları da hayata geçirdiğini belirten Doğan Dağ, şirketin sürdürülebilirlik politikasının bir sonucu olarak projelerinde çevreye ve yeşil alanlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Doğaşehir, Floraşehir konutlarının yanında, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi olan Novada Outlet Konya’yı hayata geçirdiklerini anlatan Dağ, “Sadece inşaat sektöründe hizmet veren şirketimizin gelecek vizyonu çerçevesinde, başta İstanbul’da olmak üzere Türkiye’nin önemli pek çok şehrinde ‘Tual’ adıyla olmaya devam edeceğiz. 2016 yılı sonunda bin konuta ulaşmış olmayı hedefliyoruz. İstanbul, Ankara ve Konya’da ses getirecek yeni projeler planlıyoruz” diye konuştu. Öz kaynakları ile proje geliştiren ve üreten bir şirket olarak, inşaat sektöründe 'güven' konusunu önemsediklerini anlatan Doğan Dağ, ailelerin en güvendiği inşaat şirketi olmak yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

12295252_1008467069176005_8467842585001544484_n.jpg

 

12112474_1008467075842671_7425522217449734328_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.