D-8 için yürüdüler

D-8 için yürüdüler

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, "Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin sürekli Avrupa Birliği'ne girme çabası içerisinde olduklarını biliyoruz. bu sevdayı reddeden tek hükümet 54. Hükümet ve merhum liderimiz Necmettin Erbakan olmuştu

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, Mevlana Meydanı'ndan Camlı Köşk'e kadar ellerinde 'Avrupa Birliği Tabutu' ile yürüdü. Yürüyüşün ardından yapılan basın açıklamasından sonra, vatandaşlara Avrupa Birliği'nin helvası dağıtıldı. Camlı Köşk'te basın açıklamasını yapan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, Türkiye'nin önemli bir seçime doğru ilerlediğini belirterek başladığı konuşmasında, "Bildiğiniz gibi Türkiye, tarihi açısından dönüm noktası olma özelliğine sahip bir seçime doğru giriyor. Mevcut AK Parti iktidarı, yıllardır çalışıyoruz gibi içi boş söylemlerle her seçimde mağdur edebiyatı yapmak suretiyle 1.parti olmuştur. Biz kuru gürültü ve laf olsun diye eleştiri yapmıyoruz. Mevcut iktidarın yapmış olduğu yanlışlar ecdadımızın kemiklerini sızlattığı gibi geleceğimizi de tehlike altına atmaktadır. AK Parti yöneticilerinin niyetleri bilinmez ama amelleri hayır değildir. Bu yanlışlardan biri de AK Parti'nin AB hayali ve sevgisidir. 50 yıldan beri Türkiye Cumhuriyeti AB kapısında bekletilmekle birlikte, aşağılanmaktadır. 50 yıldan beri gelip giden siyasi partiler seçim vaatlerinde ve hükümet faaliyetlerinde hep AB kapısını çalmışlardır. Nitekim her başvuruda kapı yüzlerine çarpılmıştır" ifadeleri kullandı.

ERBAKAN HOCA'NIN SEVDASI FARKLIYDI

Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin sürekli Avrupa Birliği'ne girme çabası içerisinde olduklarını belirten Taşbaşı, "Cumhuriyet tarihinde bu sevdayı reddeden tek hükümet 54. Hükümet ve merhum liderimiz Necmettin Erbakan olmuştur. Tarihin en şerefli milleti olan bizler, bin yıldır bu topraklarda adaletle hüküm sürmüş olan bu necip milletimiz. AB kapısında bekletilmek suretiyle ezikleştirilmiştir ve yozlaştırılmıştır. Ortak pazar ve büyük ekonomi ninnileriyle halkımız kandırılmış ve bu Haçlı Birliği'ne girmek için çeşetli faaliyetler yürütülmüştür. Haçlı ortak pazarı AB'ye girmek için ilk başvuru 1959 yılında yapılmış lakin en büyük ve somut adım 29 Ekim 2004 yılında dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın ve Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül'ün İslam düşmanı Papa 10. Innocenzo'nun heykelinin önünde Avrupa Anayasası'nı imzalamasıyla atılmıştır" diye konuştu.

MİLLİ BİR ŞEY BIRAKMADINIZ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun'Milli olmayan bir şey bırakmıyacağız' konuşmasını da eleştiren Taşbaşı, "Başbakan Ahmet Davutoğlu meydanlarda milli olmayan hiçbir şey bırakmayacaklarını bağırıyor. Ama hükümetin milli olan hiçbir adımı olmadığı gibi, projesi de yoktur. AB kapısından uzaklaşmadıkça milli değerlere yaklaşmak hayal edilemez. AK Parti'nin 2023 hedefleri arasında yer alan AB tam üyelik hayali gerçekleşemeyecektir. Çünkü halkımızın özlemle beklediği milli ve manevi değerlerine bağlı kadrolar meclise girmek suretiyle yapılan bu yanlışa dur diyecektir. Devletin en yüksek makamından en düşük makamına kadar tüm engellemelere rağmen, havuz medyasının ambargosuna rağmen, iktidar partisinin maddi üstünlüğünü kullanıp her türlü engeli önümüze koymalarına rağmen, her türlü karalama ve iftiralara rağmen, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığımız çalışmalara katlanamamasına rağmen, Milli İttifak tüm engelleri yıkacak" şeklinde konuştu.

MİLLET İTTİFAK'I BAĞRINA BASTI

Milletin artık AK Parti'den bıktığını söyleyen Taşbaşı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Milletimiz artık çökmüş, çürümüş, tükenmiş, AK Parti'den bıkmıştır. Türkiye en karanlık ve buhranlı günleri yaşamaktadır. Ülkemizi bu cendereden kurtaracak tek kadro Milli İttifak kadrolarıdır. Yıllardır AK Parti vasıtasıyla neslimizi ifsad eden AB, artık bu emellerine ulaşamayacaktır. Çünkü 7 Haziran günü batı emperyalizminin ve AK Parti'nin bittiği gün ve Yeniden Büyük Türkiye'nin doğduğu gün olacaktır. İşte biz bugün birada Avrupa Birliği'nin yıkıldığı günlerin arifesinde halkımıza AB'nin ve AK Parti'nin cenaze helvasını dağıtıyoruz."

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.