Cüneyt Özdemir: Müthiş Baskı Altındayız

Cüneyt Özdemir: Müthiş Baskı Altındayız

Kanal D haber spikeri Cüneyt Özdemir, objektif yayından çok korkulduğunu belirterek maddi manevi gözdağı verilmeye çalışıldığını, büyük baskı altında olduklarını söyledi.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın bir dizi senaryosu nedeniyle Silivri'de, Balyoz darbe planlarını gazetede yayınlayan Mehmet Baransu'nun Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunması, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın iki köşe yazısı ve bir haberden günlerce gözaltında tutulması, Gazeteci Sedef Kabaş'ın bir attığı Tweet nedeniyle 10 yıl hapis cezasıyla yargılanması, Zaman Gazetesi Yazarı Mümtar'er Türköne'nin köşe yazısı nedeniyle ifade vermesi… Örnekler böyle çoğalıp giderken, dün de Rotahaber yazarı Prof. Dr. Osman Özsoy, Samanyolu Haber'deki ifadeleri nedeniyle gözaltına alındı. Hala da gözaltında. Bugün basın özgürlüğüne darbe niteliğinde bir haber de Kanal D haber spikeri Cüneyt Özdemir'den geldi.

"MÜTHİŞ BASKI ALTINDAYIZ"

Cüneyt Özdemir, Twitter'dan yaptığı açıklamada, müthiş bir baskı altında olduklarını, dört koldan maddi manevi gözdağı verilmeye çalışıldığını belirtti. Seçim döneminde objektif yayından çok korkulduğunun altını çizen Özdemir, " KanalD'de göreve geldiğim ilk günden bu yana tek yapmaya çalıştığım, objektif, tarafsız ve her kesime eşit mesafede olmak ama bu bile zor!" dedi.

İşte Özdemir'in o ifadeleri:

1-20150430101212.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.