Cüneyt Çakır Operasyon Geçirdi

Cüneyt Çakır Operasyon Geçirdi

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor mücadelesinde düdük çalan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, maç esnasında geçirdiği rahatsızlık sonrası karşılaşmanın ikinci yarısına...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor mücadelesinde düdük çalan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, maç esnasında geçirdiği rahatsızlık sonrası karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamamıştı. Çakır'ın Ankara'da ameliyat olduğu belirtildi.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın devre arasında yapılan kontrollerde maça devam edemeyeceğinin anlaşıldığı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Hastanede yapılan kontroller sonunda ise ciğerlerinde hava biriken Cüneyt Çakır'ın operasyon geçirdiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

GEÇMİŞ OLSUN CÜNEYT ÇAKIR

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada ise "FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşadı ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadı. Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.