Çumra halkına hizmete talibim

Çumra halkına hizmete talibim

Ramazan Türkoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den 2019’da yapılacak beklenen mahalli idareler seçimleri öncesi Çumra Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı

Yerel seçimler yaklaştıkça partilerin aday adayları sahaya inmeye başladı. MHP'den Çumra Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ramazan Türkoğlu, hedefinin Çumra'ya hak ettiği hizmeti getirmek olduğunu söyledi. Çumra’ya daha iyi bir hizmet için böyle bir karar aldığını söyleyen Ramazan Türkoğlu, MHP’de Çumra Belediyesi için aday adaylığını açıklayan isim oldu.

ÇUMRA'YA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Çumra'nın ve Çumra halkının daha fazla hizmeti hak ettiğini kaydeden Türkoğlu, "Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet edebilmek için Çumra Belediye Başkanlığına aday adayı olma kararı aldım. Hepinizin bildiği üzere, ülke olarak çok ciddi bir süreçten geçmekteyiz. Güzel ilçemiz Çumra’da Milliyetçi kadroların hizmetine ihtiyaç hasıl olmuştur" dedi. Çumra’da üç hilali yeniden dalgalandırmak için seçim çalışmalarına erken başlama kararı aldığını belirten Türkoğlu, "2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’den Çumra Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıklama gereği duydum. Allah'ın izni ile önümüzdeki yerel yönetim seçimini kazanmaktan başka şahsi bir düşüncem yoktur. Sonuçta kazanan Çumra olacak, kazanan MHP olacaktır" diye konuştu.  

MAHALLELERİN EKSİKLERİN BİLİYORUM

Büyükşehir Yasası ile belediyelerin hizmet alanının da genişlediğini kaydeden Türkoğlu, şunları söyledi: "Çumra'nın köylerindeki  yeni tabirle mahallelerindeki eksikleri çok iyi biliyorum. Zaman zaman ilçemize bağlı mahalleleri ziyaret ediyorum.Hemşehrilerimizle sohbetler ediyorum. Onların sorunlarını ve taleplerini yakından biliyorum. Çumra Belediye Başkanı seçilmem halinde mahallerimizin eksiklerini de gidermek için çalışacağım. Mahallelerimizi daha yaşanabilir ve cazip hale getireceğim. Fiziki eksikliklerin yanı sıra sosyal alandaki eksiklikleri de tamamlayacağız."

RAMAZAN TÜRKOĞLU KİMDİR?

Türkmencamili köyünde 1963 yılında dünyaya geldi. İlköğretimini Çumra’nın Türkmencamili köyünde  bitirdi. Lise eğitimini Çumra Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında Çumra Ülkü Ocakları’nda aktif görev üstlendi.  Ön lisansını Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Sosyal Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. Askerliğini Hakkari ilinde Jandarma Komando olarak yaptı. Akabinde çeşitli devlet memurluğu imtihanına katıldı. Polislik mesleğinde karar kıldı. 1987 yılında Kayseri Polis Okulundan polis memuru oldu. Sırasıyla Adana, Diyarbakır ve Konya İl Emniyet Müdürlükleri’nde çeşitli birimlerinde görev aldı. 39 yıllık polislik mesleğini memleketi olan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde tamamlayarak emekli oldu. Çumra İlçesine doğalgazın getirilmesinde ve Çumra Şeker Fabrikası’nın kuruluş aşamasında birçok katkıları oldu. MHP’nin 40. yıl dönümünde 2009 yılında Çumra Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Tekrar MHP’nin 50. yılında 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Çumra Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum