‘Cumhuriyet ve Bayrak’ resim sergisi açıldı

‘Cumhuriyet ve Bayrak’ resim sergisi açıldı

Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulunda Görsel sanat Öğretmenleri öncülüğünde öğrencilerin yaptığı “Cumhuriyet ve Bayrak” temalı esim sergisi okul çok amaçlı spor salonunda açıldı.

Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklere önem veren Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulunda, okul görsel sanatlar öğretmenleri Emine Karakaya, Handan Topaloğlu, Nurnil Kırel öncülüğünde öğrencilerin “Cumhuriyet ve bayrak” temalı kolaj, baskı, pastel ve suluboya teknikleriyle yaptığı 600’e yakın eser okul çok amaçlı spor salonunda sanatsever öğretmen, öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılış törenine Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mert Yeşiltaş, Okul Müdürü Tuncay Acar, Okul görsel sanat öğretmenleri ile çok sayıda okul öğrencisi katıldı. Okul Müdürü Tuncay Acar, “Okul olarak öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerine her zaman destekliyoruz. Bugün öğrencilerimizin yaptığı ve ismini koyduğu ‘Cumhuriyet ve bayrak’ isimli sergiyi açmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu serginin açılmasın emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.