‘cumhurbaşkanı Gelecek’ Diye Gazeteciler Camiden Uzaklaştırıldı

‘cumhurbaşkanı Gelecek’ Diye Gazeteciler Camiden Uzaklaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma namazını kılma ihtimaline karşı, bazı camilerde alınan güvenlik tedbirleri cemaat ve gazetecilere sıkıntı yaşattı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın namaz kalabileceği gerekçesiyle Çankaya Köşkü...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma namazını kılma ihtimaline karşı, bazı camilerde alınan güvenlik tedbirleri cemaat ve gazetecilere sıkıntı yaşattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın namaz kalabileceği gerekçesiyle Çankaya Köşkü yakınındaki Hasan Tanık Camii’nde de bugün Cumhurbaşkanlığı korumaları, trafik polisleri, özel harekatçı polislerce geniş güvenlik tedbiri alındı. Namaz için camiye gelen vatandaşlar detektör aramasından geçirildikten sonra içeri alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın namaz kılacağı bilgisi üzerine Hasan Tanık Camii’ne gelen basın mensupları da ‘Cumhurbaşkanı gelecek’ denilerek, cami alanında uzaklaştırıldı. Gazeteciler, koruma gözetiminde cami önünden geçen yol kenarındaki otobüs durağına gönderildi. Otobüs durağında kameraları için tripotlarını açan basın mensupları ilginç bir görüntü oluşturdu.

Ezan okunduğu esnada Erdoğan'ın namazı Hasan Tanık Camii'nde kılmayacağı bilgisi ulaştı. Ardından güvenlik tedbirleri normale döndü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.