Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 30 Ağustos Resepsiyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 30 Ağustos Resepsiyonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk kez Çankaya Köşkü’nde bir resepsiyon verdi. Resepsiyona devlet erkânının yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden birçok davetli katıldı....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk kez Çankaya Köşkü’nde bir resepsiyon verdi. Resepsiyona devlet erkânının yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden birçok davetli katıldı.

Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, konuklarını tek tek tokalaşarak karşıladı.

Çankaya Köşkü tören alanında gerçekleşen resepsiyona; TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile bazı Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları, şehit yakınları, gaziler, akademisyenler, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de arasında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

RESEPSİYONA GENİŞ KATILIM

Farklı spor dallarında uluslararası derece elde eden sporcuların da bulunduğu resepsiyonda, yabancı misyon şefleri, bürokratlar, akademisyenler, gazeteci ve yazarlar ile sınıflarını temsilen çeşitli rütbelerde askerler de yer aldı.

Resepsiyonda, Türkiye’nin 7 bölgesinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul ve Ankara'da ikametgâhının bulunduğu mahallelerin muhtarları da davetliler arasında yer aldı.

Ayrıca resepsiyon alanındaki koreografide, tarihten bugüne Osmanlı dâhil olmak üzere Türk ordularının kullandığı 21 farklı üniforma davetlilerin izlenimine sunuldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.